Home » Novak Financieringen

Novak Financieringen

Novak Financieringen

Snel en eenvoudig een mkb-financiering aanvragen bij meerdere financiers

Helpt u uw klanten bij het aanvragen van een financiering? De exclusieve samenwerking van Novak met Capsearch maakt deze begeleiding gemakkelijker. Capsearch is een online financieringsplatform voor mkb- en vastgoedfinancieringen. U kunt hiermee op een eenvoudige en efficiënte manier een financiering aanvragen bij meerdere financiers. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factormaatschappijen. Momenteel zijn er meer dan 40 financiers aangesloten. Het platform biedt u inzicht in de acceptatiecriteria van financiers. U stelt één aanvraag op, die u in één keer naar verschillende financiers stuurt.

Ondersteuning van leden bij klantadvies

De adviesmarkt voor mkb-financieringen is groot en biedt de mkb-accountant dus enorme kansen. Om een goede adviesrol in deze markt te kunnen spelen bieden de specialisten van Capsearch u ondersteuning bij inhoudelijke vragen over het slim opstellen van een aanvraag. Bijvoorbeeld over de mate financierbaarheid, ideale financieringsstructuur of passende geldverstrekkers.

Voordelen:

  • Vergroot het slagingspercentage door complete en sterke aanvraag
  • Toegang tot een netwerk met meer dan 50 financiers
  • Voordelige voorwaarden
  • kortere doorlooptijden, financiers ontvangen direct de juiste informatie

Hoe het platform werkt

  1. Aanvraag maken. Met een interactieve vragenlijst maakt u één aanvraag
  2. Documenten toevoegen. U ziet precies welke documenten er nodig zijn. Uploaden is eenvoudig
  3. Aanvraag versturen. Capsearch laat u zien welke financiers passen. Kies met je klant hieruit 1 of meer financiers. Deze ontvangen in één keer alle nodige informatie
  4. Offerte ontvangen. Bij interesse van financiers brengt één of meer partijen een offerte uit. Past een offerte? Financiering geregeld.

Bekijk de video over hoe het werkt.

Capsearch from Capsearch on Vimeo.

Leadgenerator in eigen huisstijl:

Gebruik deze leadgeneratie-tool van Capsearch op je website. Ondernemers zien dan hoeveel financiers passen bij een aanvraag voor financiering. Het bied je de mogelijkheid om in gesprek te komen met prospects en klanten. Leadgenerator plaats je, met een button, heel eenvoudig op uw website en in eigen huisstijl. Bekijk hier een voorbeeld van Leadgenerator.

Licenties:
Via Novak ontvangt u het eerste jaar 30% korting op de dienstverlening van Capsearch. Maak je eigen account aan en log direct in bij Capsearch door hier te klikken en gebruik de volgende kortingscode bij het versturen van je eerste aanvraag: NOVAK30.

LITEPRO
U doet maximaal 5 aanvragen per jaar

€ 35 p/m*
€49 p/m
Novak-korting
U doet minimaal 5 aanvragen per jaar

€ 69 p/m*
€ 99 p/m
Novak-korting

*bedragen zijn exclusief btw

Heeft u vragen?
Meer informatie over Capsearch of over het slim aanvragen van een financiering? Vul onderstaand formulier in en de specialisten van Capsearch nemen vrijblijvend contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar Novak Direct op 085-0220150.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.