Home »

Fiscanet is een online fiscale dienstvoorziening voor fiscale professionals , belastingadviseurs, accountants, administratiekantoren en bedrijfsfiscalisten. Fiscanet brengt dagelijks een digitale nieuwsbrief uit met actueel fiscaal nieuws. Dit bestaat uit rechtspraak, wetgeving, beleid en ander relevant nieuws. De berichten worden beknopt, compleet en gemakkelijk leesbaar weergegeven. Waar nodig zijn berichten voorzien van een toelichting en/of commentaar. Op vrijdagmiddag wordt voor abonnees een extra Hoge Raad special uitgebracht met arresten van de Hoge Raad van die dag. De nieuwsbrieven en onderliggende brondocumenten worden opgenomen in een database. In deze database kunnen berichten en brondocumenten gemakkelijk worden opgezocht. Fiscanet publiceert regelmatig fiscale praktijkmemo’s, bijvoorbeeld met eindejaartips of over de toepassing van nieuwe wetgeving.  De redactie van Fiscanet bestaat uit ervaren fiscalisten met universitaire opleiding.

Voor Novak-leden

Novak-kantoorleden profiteren van een voordelig abonnement op Fiscanet Novak Journaal en CAOnet:

  • op beide nieuwsvoorzieningen voor slechts € 318,- per jaar (exclusief btw) in plaats van € 1.020,- (exclusief btw).
  • op alleen Novak Journaal, inclusief toegang tot de achtergrondinformatie en de uitgebreide Fiscanet-database (zonder CAOnet) voor € 178,- per jaar (exclusief btw) in plaats van € 610,- (exclusief btw).
  • op alleen CAOnet voor € 172,- per jaar (exclusief btw) in plaats van € 510,- (exclusief btw).

Het abonnement betreft een kalenderjaar-abonnement. Opzeggen kan uitsluitend per kalenderjaar en moet vóór 1 december, voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar, schriftelijk aan ons worden gemeld.

Bij het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS is het abonnement op Fiscanet Novak Journaal à € 178,- (exclusief btw) inbegrepen. 

Meer weten over Fiscanet en/of CAOnet? 

Vul dan onderstaande formulier in. Onze specialisten nemen dan contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar 085-0220150.