Home » Gommer & Partners Pensioen Advocaten

Gommer & Partners Pensioen Advocaten

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, maar ook steeds vaker een punt van discussie. De advocaten van Gommer & Partners Pensioen Advocaten staan u, en dus ook úw klanten, graag bij. Denk hierbij aan pensioen-mediation, geschillen tussen werkgevers en werknemers, of met pensioenfondsen, verzekeraars, of tussen ondernemingsraad en werkgever.

Werkgevers worden steeds vaker door (ex-)medewerkers aangesproken en met het Pensioenakkoord zal dit alleen maar toenemen. Ook de DGA en de uitfasering van pensioen leidt nog regelmatig tot issues, waarbij vaak het belastingrecht ook nog om de hoek komt kijken. Veelvuldig worden de advocaten van Gommer & Partners ingeschakeld ter ondersteuning en advisering in verplichte aansluitingskwesties bij pensioenfondsen en wordt onderzocht of met succes een beroep op een vrijstellingsgrond kan worden gedaan.

Heeft u of een van uw klanten een pensioenadvocaat nodig? We maken graag een investeringsvoorstel op maat én als relatie van Novak ontvangt u 10% korting op ons uurtarief. Klanten van Novak-leden ontvangen ook 10% korting op het uurtarief.

 

Contactgegevens:
Direct contactpersoon mr. Linda Evers MPLA: lindaevers@gommeradvocaten.nl

Saal van Zwanenbergweg 25
5026 RM Tilburg

T: +31 (0) 13 – 507 -07 40
I: www.gommeradvocaten.nl
E: info@gommeradvocaten.nl