Home » Pensioen, zoals u het wilt!

Pensioen, zoals u het wilt!

Wie zijn wij?

&Gommer Pensions Group is een allround pensioenadvieskantoor. Volstrekt onafhankelijk en zeer deskundig.

Wij ontzorgen als het gaat om pensioen. Dat doen wij voor werkgevers, ondernemingsraden, werknemers, DGA’s en ook  andere pensioenprofessionals.

Wij zorgen dat pensioen de positieve arbeidsvoorwaarde is die het moet zijn!

Wij adviseren werkgevers over alle aspecten van de pensioenregeling: fiscaal en civieljuridisch, actuarieel en verzekeringstechnisch.

Daarnaast verzorgen wij pensioencommunicatie, ook  als dat over gaat in financiële planning.

Pensioen wordt steeds persoonlijker, met meer eigen keuzes. Het moet passen in de eigen employability, wensen en mogelijkheden.

Als het gaat om een pensioengesprek voor een individu, maar ook als werkgever heb je de taak om je werknemers helder en optimaal te informeren.

Onze consultants zijn ervaren ‘(pensioen) communicators’ en financieel planners en hebben de kennis in huis om deze moeilijk materie op een begrijpelijke manier over te brengen.

 

&Gommer Pensions Group – Pensioen, zoals u het wilt!

Heeft u vragen over pensioen of financiële planning?

Wij zijn u graag van dienst als gaat om het advies voor uw eigen medewerkers, uw DGA-relaties of de werknemers van uw relaties.

&Gommer Pensions Group is onze deskundige en betrouwbare partner als het gaat om Financiële Planning en Pensioen.

Theo Gommer MPLA CCFP en Jan van Harten MPLA CCFP bespreken graag met u de wensen en de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van &Gommer Pensions Group?

MyMoney. Een praktische app waarmee u uw financiële situatie snel en eenvoudig in beeld hebt én houdt.

Uw financiële situatie snel en eenvoudig in beeld!
Serieuze geldzaken zijn veel te lang onnodig ingewikkeld gemaakt. Daarom komt &Gommer Pensions Group (Novak-partner) met: MyMoney. Een praktische app waarmee u uw financiële situatie snel en eenvoudig in beeld hebt én houdt. Met de app heeft u uw AOW, pensioen, spaargeld, beleggingen en woningwaarde in één handig overzicht. U kunt er zelfs de waarde van uw bedrijf of een mogelijke erfenis in meenemen. De app geeft direct een indicatie hoe u er financieel voor staat. Nu en doorgerekend naar uw pensioendatum. Gegevens worden automatisch actueel gehouden en vergeleken met de peergroup van de gebruiker. Daarnaast rekent de app ook meteen uit hoeveel u nú al waard bent. Een superleuke gimmick, want serieus hoeft niet saai te zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Voordeel voor kantoorleden

Voordeel voor kantoor leden

Als Novak-kantoorlid krijgt u 10% korting op het uurtarief!

Wij zijn u tevens graag van dienst met het maken van pensioenberekeningen. Voor een ‘eenvoudige’ berekening betaalt u slechts € 135,-. Bij afwijkende situaties maken wij graag een advies op maat en doen wij u een passend aanbod voor wat betreft de investering.

Onze bijdrage voor uw DGA’s in de coronacrisis

&Gommer Pensions Group heeft tijdens de Corona-crisis alle soorten berekeningen – pensioen, stamrecht en lijfrente – aangeboden voor slechts € 100,- per berekening. Ook de doorrekening van ODV-uitkeringen verzorgen wij graag voor u. Omdat we zoveel positieve reacties hebben ontvangen en er ook veelvuldig gebruik van is gemaakt hebben we besloten om dit tarief te blijven voortzetten voor de leden van Novak. Neem contact met ons op en wij zijn u graag én snel van dienst!

&Gommer Pensions Group is bereikbaar via T: 013- 207 00 52. U kunt ook een e-mail sturen naar theogommer@gommerpensions.nl.