Home » ICT Concept

ICT Concept

Al enige jaren werkt Novak nauw samen met ICT Concept. Als IT-partner van vele juridische kantoren en specialist voor het mkb kent ICT Concept de markt en het klappen van de zweep. Deze kennis en ervaring staat de leden van Novak tegen gereduceerd tarief ter beschikking. We brengen het graag nogmaals onder uw aandacht.

ICT Concept ontzorgt
ICT Concept ontzorgt uw volledige IT-infrastructuur vanuit jarenlange kennis en expertise:

  • advisering omtrent IT-oplossingen afgestemd op uw kantoor of situatie;
  • IT-projecten: levering, installatie, migratie en verhuizingen;
  • (vervangende) hard- en software;
  • netwerk- en systeembeheer, service en herstel bij storingen op locatie;
  • systeembeheer en helpdesk op afstand;
  • oplossingen voor werken op locatie en thuiswerken;
  • alle Cloud-oplossingen
  • de beveiliging van netwerken;
  • oplossingen voor digitale spraakverwerking en spraakherkenning.

Deze oplossingen zullen uw ICT-infrastructuur verbeteren qua veiligheid, continuïteit en kostenstructuur.

Security Scan
ICT Concept maakt uw ICT veiliger. Eén van de startpunten hierin is bijvoorbeeld het uitvoeren van een onafhankelijke Security Scan naar de beveiliging van uw netwerk. Tijdens de Security Scan worden de technische en procesmatige veiligheid van uw ICT-infrastructuur in kaart gebracht. De risico’s en verbeterpunten worden vastgelegd in een technische rapportage. Uiteraard lichten de specialisten van ICT Concept het rapport toe en geven direct aan welke stappen nodig zijn om de ‘zwakke schakels’ in uw ICT te versterken.

Efficiënte én beheersbare ICT
Als accountant wilt u zich niet druk maken om uw ICT. Voor ICT Concept is dat logischerwijs vanzelfsprekend. Om zaken eenvoudig en begrijpelijk te houden, heeft ICT Concept enkele Packs ontwikkeld die exact aansluiten op de behoefte van financieel professionals: Connectivity Pack (compleet pakket waarmee u uw koppelingen met Internet en andere netwerken en continuïteit waarborgt voor een vast bedrag per maand), Workplace Pack (volledige inrichting van uw werkplek inclusief vervangende hardware) en Remote Back-up (geen gedoe meer met tapes of niet-functionerende back-up-systemen).

Uurtarief
Als lid van Novak profiteert u van een gereduceerd tarief. Voor meer informatie: www.ict-concept.nl.