Home » ICT-vraagstukken

ICT-vraagstukken

F1 Leiderschap; In 5 stappen van ICT? Help! naar ICT helpt!

Digitalisering levert veel kansen, maar ook veel hoofdbrekens op voor ondernemers. F1 Leiderschap ziet dat bij digitalisering vooral gefocust wordt op ICT en softwareoplossingen, terwijl de sleutel tot succes vaak ligt bij de organisatie zelf, haar klanten en medewerkers. Het besef dat digitaliseren noodzakelijk is, dringt bij de meeste ondernemers zeker in 2020 wel door. Toch ziet F1 Leiderschap dat het bedrijven nog regelmatig moeite kost om de juiste keuzes te maken. De vele mogelijkheden, technische termen en soms ook angst voor het onbekende zorgen voor vraagtekens. De meeste antwoorden zijn volgens F1 Leiderschap echter al te vinden in de eigen organisatie. Waar de meeste bedrijven bij digitalisering direct op zoek gaan naar ICT- en softwareoplossingen, focust F1 Leiderschap in eerste instantie op de organisatie en de mensen.

F1 Leiderschap

De F1 uit F1 Leiderschap staat voor de F1 toets van het toetsenbord. De naam F1 Leiderschap heeft daarmee een dubbele betekenis. De F1 toets verwijst naar het feit dat digitalisering ons helpt, F1 Leiderschap duidt op het feit dat er een nieuw soort leiderschap nodig is om dit vorm te geven. F1 Leiderschap helpt bedrijven in 5 stappen van ICT? Help! naar ICT helpt!

Contact

Contactpersoon: Mark ter Steege
E-mail: mark@f1leiderschap.nl
Telefoon:  06-13345513
Website: https://f1leiderschap.nl/ 

Door goed te weten waar u als organisatie staat en waar u naartoe wilt, is het eenvoudiger te bepalen welke stappen en vervolgens ook ICT- en softwareoplossingen daarvoor nodig zijn. Belangrijk daarbij is te beseffen dat klanten en medewerkers uiteindelijk degene zijn die met deze oplossingen moeten werken. Zij hebben dan ook de sleutel tot succesvolle digitalisering in handen. F1 Leiderschap hielp al meer dan 50 organisaties succesvol van ICT? Help! naar ICT helpt! dankzij de 5 stappen van de F1 methode. Deze methode zorgt voor meer werkvreugde, minder verspilling en tevreden klanten. Digitalisering biedt de kans om werk leuker en meer impact te maken. Benieuwd wat daarvoor in uw bedrijf nodig is? Vraag dan een bedrijfsscan aan.

Prijzen

  Prijs voor niet leden Novak- leden Novak Plus- leden
Bedrijfsscan € 1.695 € 1.595 € 1.495
ICT-landschap € 1.095 € 1.049 € 995
Procesoptimalisatie    € 895 € 849 € 795