Home » In Company

In Company

NBA Opleidingen en Novak Opleidingen bieden ook In Company-opleidingen: trainingen voor accountants en medewerkers van kleine en middelgrote kantoren in het eigen kantoor. Net als bij het aanbod van Near Company is ook bij In Company maatwerk mogelijk.

Een In Company-opleiding wordt afgestemd op de wensen van uw organisatie, medewerkers en/of branche. Omdat aansluiting wordt gezocht op uw specifieke situatie, wordt de betrokkenheid van de deelnemer vergroot. Wij werken samen met topdocenten en partnerorganisaties voor de beste kwaliteit. Veel docenten combineren een functie in het bedrijfsleven of de publieke sector met het hoogleraarschap. Zij passen de cursus vaardig aan uw situatie aan. Engelstalige cursussen behoren ook tot de mogelijkheden.

In Company is al snel goedkoper dan deelnemers individueel een cursus te laten volgen. U heeft invloed op de prijs doordat u meebeslist over de duur, cursusopzet en locatie. Werkt u bij een klein of middelgroot accountantskantoor, dan overleggen we of uw opleidingsverzoek het beste past bij In Company of Near Company.

De meeste van onze cursussen kunnen worden erkend in het kader van de Nadere Voorschriften Permanente Educatie voor accountants. De deelnemer blijft echter verantwoordelijk of deelname kwalificeert voor PE-uren volgens de regeling van zijn beroepsgroep. Deelnemers kunnen na afloop een deelnamebewijs voor de registratie van PE-activiteiten krijgen.