Home »

Vandaag besteld voor 17.30 uur, morgen in huis! Dat geldt voor het gehele assortiment dat Lyreco de leden van Novak aanbiedt. Van papier, toners en inkjets voor alle merken printers tot facilitaire producten zoals koffie, thee en schoonmaakartikelen.

Lyreco Nederland BV is zowel voor grote als voor kleine bedrijven interessant, omdat Lyreco ook per stuk verkoop aanbiedt. U hoeft bijvoorbeeld geen pallet papier te bestellen om een scherpe prijs te krijgen of een doosje van 50 pennen als u er maar 10 nodig heeft.

Met 11.000 producten op stock biedt Lyreco met 16 productcategorieën van Catering & Hygiëne, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Kantoorbenodigdheden & IT-producten, Verpakking en Gepersonaliseerde producten, je een uitgebreid assortiment aan producten. Waar je je ook bevindt en wat jouw activiteiten ook zijn, Lyreco zal je helpen jouw leveranciers te consolideren en je kosten te verminderen.

Elk bij Novak aangesloten kantoor kan profiteren van de scherpe prijsstelling en het uitgebreide assortiment van Lyreco. U betaalt geen verzendkosten voor levering, ongeacht de hoogte van uw bestelbedrag.

Contactgegevens:

Lyreco Nederland bv
Papendorspeweg 99 – Gebouw A
3528 BJ Utrecht
Contactpersoon: Danielle van Dijk van
Telefoonnummer: Customer Service Lyreco: 088-6032001
Mobiel: 06 2653 8583
E-mailadres: danielle.vandijk@lyreco.com
Website: www.lyreco.nl

 


Passende producten die bijdragen aan een veilige werkomgeving.