Home »

Vandaag besteld voor 17.30 uur, morgen in huis! Dat geldt voor het gehele assortiment dat Lyreco de leden van Novak aanbiedt. Van papier, toners en inkjets voor alle merken printers tot facilitaire producten zoals koffie, thee en schoonmaakartikelen.

Lyreco Nederland BV is zowel voor grote als voor kleine bedrijven interessant, omdat Lyreco ook per stuk verkoop aanbiedt. U hoeft bijvoorbeeld geen pallet papier te bestellen om een scherpe prijs te krijgen of een doosje van 50 pennen als u er maar 10 nodig heeft.

Met 11.000 producten op stock biedt Lyreco met 16 productcategorieën van Catering & Hygiëne, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Kantoorbenodigdheden & IT-producten, Verpakking en Gepersonaliseerde producten, je een uitgebreid assortiment aan producten. Waar je je ook bevindt en wat jouw activiteiten ook zijn, Lyreco zal je helpen jouw leveranciers te consolideren en je kosten te verminderen.

Elk bij Novak aangesloten kantoor kan profiteren van de scherpe prijsstelling en het uitgebreide assortiment van Lyreco. U betaalt geen verzendkosten voor levering, ongeacht de hoogte van uw bestelbedrag.

Contactgegevens:

Lyreco Nederland bv
Europalaan 460 (Gebouw 400)
3526 KS Utrecht
Contactpersoon: Danielle van Dijk van
Telefoonnummer: Customer Service Lyreco: 088-6032001
Mobiel: 06-24691866
E-mailadres: danielle.vandijk@lyreco.com
Website: www.lyreco.nl

 


Novak ledenactie maart 2020

In tijden van drukte en aandacht voor duurzaam ondernemen brengen we graag het printpapier van Navigator onder de aandacht. Navigator geeft u de garantie dat u nooit vertraging oploopt in uw operatie vanwege vastgelopen papier in uw printers.

Het papier wordt gemaakt van het meest milieuvriendelijke hout dat groeit in FSC gecertificeerde bossen in Europa. Voor de belevering van uw kantoor zijn geen grote afstanden afgelegd, waardoor u niet verantwoordelijk bent voor verborgen CO2 uitstoot. Het papier is ontwikkeld voor de grootste efficiency voor zowel de productie, transport, afvalbeheer en de eindgebruiker.

Wilt u kennismaken met dit milieuvriendelijke topkwaliteit papier?  Als  Novak-lid profiteert u bij Lyreco tot en met 31/3 van een 10+1 gratis promotie.

Vul het formulier onder aan de pagina in of neem contact op met Lyreco.