Home » King

King

Uitbreiding

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen?
Dan kun je ons bellen via 010 – 264 63 20, mailen naar verkoop@king.eu.

 

De totaaloplossing voor accountants en administratiekantoren

Wil je als financieel specialist je kantoor automatiseren? King accountancy biedt je een totaaloplossing. Specifiek voor accountants, administratiekantoren en financieel specialisten. Een oplossing waarmee je klanten optimaal kunt adviseren en waardoor zij efficiënter werken en geld besparen. Met King sluit alles naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle. Daarmee besparen jij en je klant tijd en geld!

  • Efficiency
  • Samen met je klant
  • Tijdsbesparing

Efficiency
Behoud de controle over de belastingaangiftes van je klanten. Met het King Aangifte Dashboard automatiseer je de workflow van je kantoor, zorg je dat de werkzaamheden goed worden verdeeld en behoud je het overzicht over de werkzaamheden en de aangiftes.

 

Samen met je klant
Met King Business Software voer je de administraties van je klanten. Of je kijkt mee met hun King-administraties. Zo heb je tussentijds snel en beter inzicht in hun cijfers en kun je je klanten voorzien van goede adviezen en prognoses.

 

Tijdsbesparing
Het automatiseren van je bedrijfsprocessen levert je een forse tijdsbesparing op. Veel handmatige handelingen zijn eenvoudig te automatiseren. Zo houd je meer tijd over voor persoonlijke aandacht voor je klanten.

 

Automatisering met King accountancy
Als financieel intermediair wil je snel over de correcte cijfers beschikken. Daarmee kun je immers een goed advies uitbrengen aan je klanten. Met King accountancy automatiseer je je kantoor op een professionele manier. Zowel je eigen boekhouding als de administraties die je voor je klanten voert. Je kunt vooraf zaken analyseren en bijvoorbeeld een liquiditeitsprognose maken. Automatisering stelt je in staat om zo accuraat en secuur mogelijk te werken. Op basis daarvan breng je gedegen adviezen uit op het gebied van investeringen en eventuele liquiditeitsproblemen. Zo kun je optimaal meedenken met je klanten. In feite biedt een automatiseringsproces je de mogelijkheid om klanten wat extra aandacht te geven. De samenstelling van je King-software bepalen we in overleg. Zo sluit je King Accountancypakket precies aan op de werkwijze en ambities van je kantoor!

Passende software voor je klanten!
Het is een groot voordeel als je je klanten meeneemt in het automatiseringsproces. Ook zij besparen tijd en geld met het automatiseren van hun boekhouding. En jij hebt snel en beter inzicht in hun financiële administratie. Of je klant nu alleen boekhoudsoftware of een complete ERP-oplossing zoekt, met de software van King vindt elke klant de passende oplossing. Door de optimale samenwerkingsmogelijkheden van King houd je altijd het financiële overzicht voor je klant. King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software en uitbreidingsmogelijkheden om de administratie te vergemakkelijken. Jij en je klant bepalen welk financieel softwarepakket en welke uitbreidingsmogelijkheden het beste passen bij het bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden van King accountancy? Dan geven wij je graag advies.

Voordelen voor Novak leden

Kantoorleden van Novak kunnen bepaalde voorwaarden korting krijgen King Business Software.


King Urenregistratie

King Business Software is, afhankelijk van de gekozen versie, standaard voorzien van urenadministratie, deze is volledig geïntegreerd met de financiële en logistieke administratie van King.

De uren en de overige voor een klant gemaakte kosten kunt u registreren in King. Op basis daarvan kan de factuur worden afgedrukt.
Het is ook mogelijk om te factureren op basis van vooraf vastgestelde termijnen.

Termijnprojecten zijn projecten die tegen een vaste aanneemsom worden uitgevoerd en in termijnen worden gefactureerd. Regieprojecten worden gefactureerd op basis van nacalculatie.
Graag informeert King u over alle mogelijkheden van urenregistratie en andere zaken in King.

King Business Software

King Business Software, gemaakt door Quadrant, is een standaardpakket voor de financiële en logistieke automatisering, speciaal ontwikkeld voor het mkb. De functionaliteit van King omvat onder andere boekhouden, relatiebeheer, orderinvoer en facturering, digitale aangifte, vaste activa, telebankieren, artikelen, voorraad, koppelingen, vreemde valuta’s, urenregistratie, magazijnen, productie, webwinkel enzovoort. De complete functionaliteit is ook online leverbaar.

King is al leverbaar vanaf € 29,95 per maand.

Novak-leden kunnen gebruik maken van de Accountantsregeling, na goedkeuring door Quadrant. Zij kunnen King aanschaffen met een korting op de reguliere prijzen.
Neem contact op met King op 010-2 64 63 20 of info@king.eu .