Home » Maak nu gratis kennis met het Novak Kwaliteitssysteem

Maak nu gratis kennis met het Novak Kwaliteitssysteem

Vraag nu een online demo aan!

Maakt u nog geen gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem, vraag dan direct een online demo aan. Projectmanager Marcel Kurvers laat u vervolgens zien wat het Novak Kwaliteitssysteem voor u betekent in de praktijk. Gratis en vrijblijvend!

Wilt u kennis maken met het Novak Kwaliteitssysteem? Dat kan met een online demo. Tijdens deze demo krijgt u een indruk van de werking van het Kwaliteitssysteem en de digitale omgeving (Scienta) waarin het is opgenomen. Gedurende de demonstratie kunt u vragen stellen over waar uw kantoor mee te maken heeft.

Maak nu een afspraak voor een gratis demo door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Met het Novak Kwaliteitssysteem implementeert u binnen een handomdraai (nieuwe) wet- en regelgeving die voor uw praktijk van toepassing is. Het is een geruststellende gedachte dat uw kantoor werkt conform actuele wet- en regelgeving zonder dat u hier zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn. Het Novak redactieteam faciliteert wijzigingen op zowel kantoor- als opdrachtniveau. Wanneer u het kwaliteitssysteem op juiste wijze toepast, vormt het de blauwdruk van de wijze waarop u kwaliteitsbeheersing binnen uw kantoor heeft ingericht. Met een goed ingericht Novak Kwaliteitssysteem kunt u de periodieke kwaliteitstoetsing dan ook met een gerust hart tegemoet zien. Zo zitten bijvoorbeeld opdrachtendossiers goed in elkaar, is de rode draad binnen dossiers zichtbaar en is op juiste wijze invulling gegeven aan zaken als de Wwft en de AVG.