Home » Online cursus implementatie Novak Kwaliteitssysteem (3-PE)

Online cursus implementatie Novak Kwaliteitssysteem (3-PE)

Als gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem vraagt u zich vast weleens af of u wel alles uit het kwaliteitssysteem haalt. Onze ervaring leert namelijk dat er leden zijn die het systeem nog niet optimaal benutten. Wij helpen u graag nog verder op weg!

Wij nodigen u graag uit voor deelname aan een online cursus waarin Marcel Kurvers, projectmanager en aanspreekpunt vanuit Novak, u stap voor stap meeneemt door het systeem. Zo weet u zeker dat uw kantoor altijd up-to-date is met betrekking tot de actuele wet- en regelgeving op zowel kantoor- als opdrachtniveau. En gaat u met vertrouwen de toetsing tegemoet.

” Het Novak kwaliteitssysteem heeft op een toegankelijke manier structuur gegeven aan onze kwaliteitsambities in alle geledingen van onze organisatie.  Daarbij hebben we middels een deskundig redactieteam de zekerheid altijd up-to-date te zijn met actuele wet- en regelgeving. ”   John Hoppenbrouwers, Registeraccountant ESJ Financial Engineering

Vanaf nu kunnen nieuwe en bestaande gebruikers een online cursus Implementatie Novak Kwaliteitssysteem aanvragen.

Het doel van de cursus ‘Implementatie Novak Kwaliteitssysteem’ is om gebruikers een duwtje in de rug te geven die zelf het Novak Kwaliteitssysteem binnen het eigen kantoor willen implementeren. Met deze cursus maakt de deelnemer kennis met de opzet en inhoud van het Novak Kwaliteitssysteem en leert deze het systeem zodanig in te richten dat het naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk van het kantoor. Tevens krijgt de deelnemer nuttige tips en handvatten met betrekking tot de verwerking van de periodieke updates, zodat het kwaliteitssysteem eenvoudig up-to-date kan worden gehouden.

Wat kunt u van de implementatie cursus verwachten:

  • (De werking van) het Novak Kwaliteitssysteem wordt uitgelegd;
  • Het Novak Kwaliteitssysteem wordt artikelmatig ingericht;
  • Wordt verzorgd door Marcel Kurvers, projectmanager van het Novak Kwaliteitssysteem;
  • Wordt op het kantoor van de gebruiker gehouden (maximaal drie uur);
  • Geheel kosteloos;
  • Op basis van beschikbaarheid.

Met de implementatie cursus maakt u een vliegende start met het Novak Kwaliteitssysteem, een integraal kwaliteitssysteem op zowel kantoor- als opdrachtniveau dat door het Novak-redactieteam up-to-date wordt gehouden. De instructies en modellen die op kantoor- en opdrachtniveau worden aangeboden vormen één samenhangend geheel.

Doelgroep: accountants die het Novak Kwaliteitssysteem hebben aangeschaft en als beheerder ermee aan de slag gaan.

PE: 3

Prijs: €195,-