Home » Over Novak

Over Novak

Zoals u als sparringpartner naast de ondernemer staat, staan wij naast u in de uitoefening van uw beroep als mkb-accountant. Samen staan we vol overtuiging aan de kant van het mkb in Nederland, ofwel: hand in hand met Ondernemend Nederland!

Accountants hebben oog voor de toekomst

Als accountant heeft u oog voor de toekomst. U begrijpt wat er momenteel speelt bij uw klanten, maar bent ook bezig met wat het resultaat moet worden. U denkt mee en groeit mee, om kansen te pakken, voor uw klanten en voor uzelf.

Meebewegen met de wereld om u heen

Die toekomst wordt niet alleen bepaald door trends in cijfers. Er wordt ook van u verwacht dat u meebeweegt met ontwikkelingen binnen de accountantswereld, én daarbuiten. U en uw klanten leven in een samenleving waarin dienstverlening moet leiden tot een gemakkelijker leven. Alles draait om snelheid en directe toegang. Die verwachting wilt u waarmaken. Maar wel op een manier die bij u past.

Novak staat voor u klaar

Daarom biedt Novak u wat ú nodig hebt om mee te kunnen bewegen, in het tempo dat u zelf aangeeft. We zien wat er speelt en handelen daarnaar, ook zonder dat u daar zelf om hoeft te vragen. Dat geeft u een gevoel van controle en de ruimte om te ondernemen.

Word lid van Novak

Novak biedt mkb-accountans (AA/RA) ondersteuning zowel op het gebied van vaktechniek als bij ondernemersvragen. Via onze servicedesk Novak DIRECT helpen onze specialisten u graag verder. Leden van Novak profiteren ook van op de praktijk afgestemde producten en diensten. Denk aan collectieve prijsafspraken op bijvoorbeeld verzekeringen en telefonie, maar ook kortingen op cursussen. Vereniging Novaa (voorheen vereniging Novak) behartigt de belangen van de individuele mkb-accountant. Met de vereniging Novaa staat u er niet alleen voor.

Kijk hier voor meer informatie over het afsluiten van een kantoorlidmaatschap.