Home » Stap nu gratis over op het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS en profiteer van nog meer voordeel!

Stap nu gratis over op het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS en profiteer van nog meer voordeel!

Maakt u op dit moment gebruik van het Novak-kantoorlidmaatschap? Dan bieden we u de mogelijkheid om in 2023 GRATIS gebruik te maken van het kantoorlidmaatschap PLUS.

Hiermee bieden we u naast alle onderdelen van het Novak-kantoorlidmaatschap nog eens extra korting op onze adviestarieven en opleidingen, maar ook gratis toegang tot de online (juridische) modellenbibliotheek en 20% extra korting op het Novak Kwaliteitssysteem. Het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS is het meest complete en meest voordelige servicelidmaatschap voor de mkb-accountant.

U betaalt voor het Novak-kantoorlidmaatschap PLUS vanaf 1 januari 2024 jaarlijks € 795,- excl. btw.* Nieuwsgierig naar alle diensten en tarieven behorende bij het kantoorlidmaatschap PLUS? Kijkt u op  www.novak.nl/novak-lidmaatschap voor alle informatie.

Overstappen is eenvoudig! Bel ons op 070-3524002 en we maken uw Novak-kantoorlidmaatschap PLUS direct in orde. U kunt ook onderstaand webformulier gebruiken om over te stappen. U profiteert dan direct van alle voordelen. 

*voor iedere nevenvestiging geldt € 397,50,- exclusief btw extra bij gebruik Novak-kantoorlidmaatschap PLUS.