Home » Payt – Debiteurenbeheer prettig en betaalbaar onder controle

Payt – Debiteurenbeheer prettig en betaalbaar onder controle

Over Payt

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Contact

Payt B.V.
Ubbo Emmiussingel 21
9711 BB Groningen
Telefoon: 085-0021960
E-mail: info@payt.nl
Website: www.payt.nl

Meer tijd voor uw klanten
Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. Beter voor u en beter voor de klantrelatie!

Volledig automatisch
Payt automatiseert het debiteurenproces van uw organisatie en u behoudt de volledige controle. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten? Met één klik is het geregeld.

Krijg sneller betaald
Communicatie en continuïteit zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in uw debiteurenbeheer en faciliteert de dialoog met uw klanten.

Geen tijd om te starten? Novak helpt!
Heeft u weinig tijd maar zou u wel graag willen starten met Payt? Laat dan een van de adviseurs van Novak de projectleiding van u overnemen. De adviseur zorgt voor een snelle en vlekkeloze implementatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen.

NOVAK ‘Het loopt nu als een trein’