Home » Pensioenvragen

Pensioenvragen

Heeft u pensioenvragen? Dan kunt u bij Novak terecht! Of het nu gaat om het pensioen van uw eigen medewerkers, uw dga-relaties (in eigen beheer) of de werknemers van uw relaties.

Akkermans & Partners
Akkermans & Partners is onze deskundige en betrouwbare partner als het gaat om werknemerspensioenen. Theo Gommer bespreekt graag met u de mogelijkheden en wensen. Theo is bereikbaar via T 013-5427400. U kunt ook een e-mail sturen naar theogommer@akkermans.nl. U krijgt als kantoorlid 10 procent korting op het uurtarief!

Wilt u zelf zoveel mogelijk regelen, dan is Novak Pensioen Management in combinatie met pensioensoftware dé oplossing. Neem dan contact op met Akkermans & Partners (T 013-5427400) en vraag naar Leontine van Loon. U kunt ook een e-mail sturen naar netwerken@akkermans.nl.

De Nederlandse Pensioen Associatie
De Nederlandse Pensioen Associatie is een onafhankelijke pensioenadviseur die werkt voor het midden- en kleinbedrijf. De Nederlandse Pensioen Associatie, gevestigd in Den Haag, kan bedrijven in het mkb ondersteunen met een pensioenadvies, -berekening of -check. Het bureau maakt pensioenen begrijpelijk, aantrekkelijk en betrouwbaar.

Het bureau treedt op als sparringpartner en raadgever van dga’s, (financieel) directeuren, HRM-managers en vertegenwoordigers van ondernemingsraden.
De Nederlandse Pensioen Associatie:

  • beschikt over een Wft-vergunning;
  • is ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM);
  • is lid van de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD);
  • is lid van Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) op basis van bindend advies;
  • is aangesloten bij beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar BAVAM.

Onze contactpersoon bij de Nederlandse Pensioen Associatie is Albert Hoogeveen (T 085-0653045, E info@dnlpa.nl).