Home »

Perfect Day heeft, speciaal voor Novak, een cybersecurity aanbieding samengesteld. Namelijk 15% korting op een Cyber Security Audit. U bespaart niet alleen geld, u voorkomt ook nog eens de nadelige gevolgen van een eventuele cyberaanval, die enorm in de papieren kan lopen.

Hoe is het gesteld met de Cyber Security van uw bedrijf? De Cyber Security Audit van Perfect Day geeft het antwoord. Dit is een 0-meting van de cybersecurity van uw bedrijf aan de hand van vijf pijlers:

✓Medewerkers
✓Techniek
✓AVG
✓Noodprocessen
✓Ketenveiligheid

Perfect Day start met een online vragenlijst ter voorbereiding van de Audit. Tijdens de Audit zelf (fysiek) neemt een cyber expert van Perfect Day de digitale veiligheid van uw bedrijf met u door en stelt naar aanleiding van dit gesprek een adviesrapport op. Welke risico’s loopt u en wat zijn de verbeterpunten? Aan de hand van een prioriteitenlijst adviseren zij over de juiste opvolging. Indien gewenst kan Perfect Day hierbij ondersteunen met behulp van hun aanverwante dienstverlening. Hiervoor wordt een vrijblijvend voorstel gedaan.

 

Wie is Perfect Day?

Perfect Day is dé partner voor cybersecurity van MBK-bedrijven in Nederland. De cyber experts rijden het hele land door om ondernemers te helpen om de basisveiligheid op orde te krijgen. Hun missie? Het digitaal beschermen van uw bedrijf net zo makkelijk en logisch maken als de aanschaf van een internetaansluiting. U kunt ze ook altijd bellen voor vragen en advies.

Telefoonnummer: 085-0486109
Email: contact@perfectday.nl
Website: www.perfectday.nl