Home » PrivateWealthSupport

PrivateWealthSupport

Software voor Financiële Planning en Estate Planning van PrivateWealthSupport

Creëer in 20 minuten tijd een integraal overzicht van de huidige en toekomstig inkomens- en vermogenspositie van uw klant. Of dit nu een DGA / IB ondernemer of particulier is. De applicaties van PrivateWealthSupport doen het! Met slimme importfuncties maar ook door het uiterst efficiënte ontwerp, de transparantie en de diepgang! Invoeren en verwerken van mutaties en scenario’s met één muisklik en altijd direct zicht op de wijzigingen!

Gemaakte dossiers zijn bovendien altijd te importeren naar nieuwe releases zonder verlies van gegevens. Concreet betekent dit ook bij handmatige invoer slechts éénmaal verwerking van klantgegevens!

PrivateWealthSupport ontwikkelt geavanceerde, maar praktisch zéér toepasbare financiële applicaties voor financiële planning en estate planning, specifiek voor organisaties en adviseurs werkzaam in het retail banking / private banking en private wealth segment alsmede in de accountancy- belastingadviespraktijk.

Wilt u efficiënt, transparant maar ook -wanneer nodig- diepgaande financiële analyses maken voor uw klanten? Om daarmee uw klanten optimaal inzicht te geven in de haalbaarheid van hun financiële wensen en doelstellingen? Maak dan gebruik van de software van PrivateWealthSupport. Ontwikkeld voor en vanuit de praktijk!

Wilt u meer weten over wat PrivateWealthSupport voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan direct contact op met PrivateWealthSupport en mail naar: info@privatewealthsupport.nl of bel:  0299-646929.

Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. Onze specialisten nemen dan contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar 085-0220150.