Home » WoodWing Scienta tarieven

WoodWing Scienta tarieven

Het Novak Kwaliteitssysteem is beschikbaar in de cloudoplossing WoodWing Scienta*. Na uw aanvraag van het Novak Kwaliteitssysteem wordt een kantooromgeving van WoodWing Scienta voor u aangemaakt. Voor het gebruik neemt u het aantal licenties af op basis van het aantal personen dat werkzaam is binnen uw kantoor.

Indien er binnen het kantoor maximaal 4 personen werkzaam zijn, kan het kantoor gebruikmaken van de Novak startlicentie van WoodWing Scienta. Het kantoor betaalt dan maandelijks € 27 voor een licentie waarmee maximaal twee gebruikersaccounts kunnen worden aangemaakt. In het eerste jaar zal de Novak startlicentie naar rato van het aantal maanden worden berekend.

Indien er binnen het kantoor 5 of meer personen werkzaam zijn, dient het kantoor rechtstreeks bij WoodWing Scienta de licenties af te nemen. Novak draagt zorg voor de aanvraag van de WoodWing Scienta-omgeving voor u. Na het aanmaken van de Scienta-omgeving neemt WoodWing Scienta vervolgens contact met u op voor het juiste aantal licenties. Zo dient bijvoorbeeld een kantoor met vijf medewerkers vijf gebruikerslicenties voor WoodWing Scienta aan te schaffen. Hieronder treft u de WoodWing Scienta tarieven* voor 2024 aan.

Aantal gebruikersAfgeronde prijzen per maand*
5€ 50
10€ 99
15€ 147
20€ 194
25€ 241
35€ 321
50€ 423
75€ 563
100€ 673
*Het Novak Kwaliteitssysteem wordt uitgeleverd in WoodWing Scienta ‘Starter’. Deze versie van WoodWing Scienta bevat alle functionaliteiten die u als gebruiker van het Novak Kwaliteitssysteem nodig heeft om hier optimaal gebruik van te maken. Al naar gelang uw specifieke wensen kunt u uw WoodWing Scienta-omgeving upgraden naar ‘Advanced’ of ‘Ultimate’ wanneer u WoodWing Scienta bijvoorbeeld breder wenst in te zetten dan alleen voor het Novak Kwaliteitssysteem.