Home »

Over Software Gemak – An Exact Company

Software Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisprocessen en kantoorautomatisering. Software Gemak was voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware. 

Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Software Gemak als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze mkb- en grootzakelijke klanten ‘alles onder controle’ houden.  

Alles onder controle voor het mkb  

Wij snappen dat je als ondernemer of mkb’er je tijd liever besteedt aan ondernemen dan aan je administratie. Maar als je continu wilt inspelen op kansen en ontwikkelingen, dan moet je weten hoe je er financieel voor staat. Boekhoud Gemak is het meest efficiënte boekhoudprogramma voor elk type ondernemer.  

Alles onder controle voor de grootzakelijke markt   

Voor bedrijven in het grootzakelijke segment is de salarisadministratie één van de meest bedrijfskritische onderdelen. Gaat er bij het uitbetalen van de salarissen iets mis, dan is er al snel onvrede. HR & Salaris Gemak is de meest krachtige en flexibele HR- en salarissoftware waarmee de salarisverwerking altijd correct wordt uitgevoerd, volgens actuele wet- en regelgeving.  

Ook worstelen veel bedrijven in het grootzakelijke segment met een diversiteit aan vragen: welke communicatie is er naar klanten uitgegaan, hoe staat het met het project, is de factuur al betaalt? Met Practice Management 365 heeft iedereen binnen de organisatie een 360 gradenklantbeeld, van eerste klantcontact tot het versturen van de factuur.  

Herkomst en naamgeving  

Software Gemak werd in 1980 opgericht onder de naam Unit4. Het bedrijfsonderdeel dat het Nederlandse mkb- en grootzakelijke segment bedient, ging in 2019 verder af onder de naam ‘Unit4 Bedrijfssoftware’ en maakt sinds eind 2020 onderdeel uit van Exact.  

Het hoofdkantoor van Accountancy Gemak is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Barendrecht, Hengelo en Sliedrecht.

Categorie:

Contact:

Accountancy Gemak & Software Gemak
Ptolemaeuslaan 70
3528 BP Utrecht