Home »

Speedbooks® is ontstaan vanuit passie

Speedbooks® is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Niet de processen zelf staan centraal, maar het voordeel dat je haalt uit betaalbare, snel en gemakkelijk te genereren en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages en analyses.

Onze rapportagesoftware is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Pas de rapporten eenvoudig aan of voeg extra informatie toe. Speedbooks® is uitermate geschikt voor alle MKB-ondernemers, accountants en administratiekantoren. Maar ook voor stichtingen en verenigingen, profit en non-profit.

Voordelen van Speedbooks®

  • Tientallen standaardrapporten waaronder de jaarrekening, liquiditeitsprognoses en managementrapporten
  • Het financieel dashboard inclusief meekijkaccount
  • RGS-koppeling met de meest gangbare boekhoudpakketten
  • Het handige werkprogramma voor de jaarrekening
  • Administraties eenvoudig consolideren met de consolidatiemodule
  • Eenvoudig deponering bij de KvK met de SBR-module

Contactgegevens:

Wil je persoonlijk kennismaken met Speedbooks® en sparren over de mogelijkheden hoe Speedbooks® in te zetten is in uw adviespraktijk.

Maak dan vrijblijvend een afspraak op locatie of online met onze expert:

Olaf van der Elst
Olaf.vanderelst@speedbooks.com
+ 31 (0) 6 53879882
Abe Lenstra Boulevard 50-9
8448 JB Heerenveen
Website: www.speedbooks.com

De koppeling met Speedbooks® voor accountants

Speedbooks® is zeer interessant voor accountants. Zo kun jij de rapportagesoftware gebruiken om jouw klanten een razendsnel en op maat gemaakte overzicht te geven van hun cijfers! Wil je bepaalde data presenteren aan een klant maar niet alle gegevens in één keer vrijgeven? Ook dat is mogelijk. Dankzij de flexibiliteit van het programma kan je zelf kiezen welke data jij wel en niet gebruikt in jouw dashboard. Een echte rapportage op maat dus!

De koppeling met Speedbooks® voor ondernemers

Buiten de tientallen rapporten waar je gebruik van kan maken is het ook mogelijk om al jouw gegevens weer te geven in een overzichtelijk financieel dashboard. Zo kun je widgets toevoegen voor debiteuren en crediteuren, maar ook grafieken inladen over de omzet en kosten van de afgelopen periode. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit! Daarnaast zijn de rapporten vanuit Speedbooks® in Excel formaat te exporteren.

Gratis webinars

Bekijk gratis onze webinars en ontdek zelf de mogelijkheen van de rapportagesoftware van Speedbooks®.

Eerst zien dan geloven?

Om je een betere indruk te geven, geven wij je de mogelijkheid om onze software gratis te bekijken inclusief voorbeeldrapporten.