Home » SubsidyCloud

SubsidyCloud

Hoe werkt SubsidyCloud?

SubsidyCloud

80% van de ondernemers maakt gebruik van slechts 20% van alle beschikbare subsidies. Vaak weten ondernemers niet wat er allemaal mogelijk is op subsidiegebied en hebben ze onvoldoende tijd of kennis om de subsidies aan te vragen. Zowel het aanvraagtraject en het subsidielandschap in Nederland zijn namelijk vrij ingewikkeld. 

SubsidyCloud is de eerste stap naar transparantie. Momenteel is het zoeken naar geschikte subsidieprogramma’s een, voor de mkb-ondernemer, complex proces met veel handmatige acties, waarbij het vaak onduidelijk is of een financiering/subsidie geschikt is. Bij SubsidyCloud wordt uw mkb-klant door middel van een matching engine gematcht met alle potentiële subsidies en (indien gewenst) aan een gespecialiseerde subsidieadviseur. Mkb’ers krijgen dus direct toegang tot de wereld van subsidies en hoeven niet meer alle verschillende overheidswebsites af te gaan om te weten voor welke subsidies ze in aanmerking komen. 

U kunt bij SubsidyCloud kiezen uit drie verschillende servicepakketten: Basic, Plus en Premium. Het Basic abonnement kost 9,99 per maand en geeft u toegang tot de subsidiedatabase, de subsidiescan en support. Het Plus abonnement kost ook 9,99 per maand en biedt u 3 jaar volledige ontzorging op basis van No Cure No Pay, met een 15% success fee. Hierbij krijgt u een persoonlijke consultant, worden de aanvragen voor u geschreven en ingediend. Het Premium abonnement kost 995 per jaar en biedt, naast alle features van het Plus plan ook jaarlijks een volledig rapport met onderzochte subsidiemogelijkheden dat hoge succesgarantie biedt. 

Contact

Contact
SubsidyCloud
Weena 505
3013 AL Rotterdam
E-mail: hello@subsidycloud.com
Website:www.subsidycloud.com 

 

Aanspreekpunt voor Novak-leden

Heeft u nog vragen, of wilt u de mogelijkheden voor uw klant bespreken ? 

Vul dit formulier in om vrijblijvend een online afspraak in te plannen met Business Developer Lian Thijssen.

https://share.hsforms.com/1qFzzIGxFRzqvTbVtLI8bjA3sq15