Home » Telecom & ICT

Telecom & ICT

Altijd verbonden met een edpnet Pro abonnement

edpnet is een onafhankelijke telecom operator sinds 1999. Zij bieden internet & telefonie zonder gedoe, via een eigen netwerk. En zij maken gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Als kleine speler schakelen ze razendsnel. U staat altijd in direct contact met een vast contactpersoon. Met hun persoonlijke service voor een eerlijke prijs, zijn ze een slim alternatief.

En zij maken gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Als kleine speler schakelen ze razendsnel. U staat altijd in direct contact met een vast contactpersoon. Met hun persoonlijke service voor een eerlijke prijs, zijn ze een slim alternatief.

edpnet is een onafhankelijke telecom operator. Zij bieden internet & telefonie zonder gedoe, via een eigen netwerk. Als kleine speler schakelen ze razendsnel. U staat altijd in direct contact met een vast contactpersoon. Met hun persoonlijke service voor een eerlijke prijs, zijn ze een slim alternatief.

Wat als uw internet uitvalt?

Weet u hoe groot het (financiële) verlies voor uw bedrijf is bij een internetstoring? Uw klanten kunnen u niet bereiken, uw medewerkers kunnen niet werken. De schade loopt heel snel op.

Met 4G-backup bent u safe

Met de zakelijke internetverbinding van edpnet maakt u zich geen zorgen. U bent altijd verbonden.  Want valt de vaste verbinding weg, dan neemt de mobiele 4G-verbinding het over.

Uw hardware wordt geïnstalleerd, beheerd en gemonitord door edpnet. Ziet de helpdesk een probleem op uw verbinding? Dan neemt edpnet contact met u op.  Bovendien garandeert edpnet herstel binnen de 8 kantooruren!

Een gerust hart voor een eerlijke prijs

Edpnet geeft u als Novak-lid 10% extra korting.

U krijgt deze service voor slechts:
– €58,46 per maand (ipv €64,95) voor een vdsl-verbinding of;
– €67,46 per maand (ipv €74,95) voor een glasvezel-verbinding.

Inclusief belabonnement tot 5 nummers. Uw telefooncentrale vervangen? Dat kan edpnet ook als u dat wenst.

Contact

Voor continu internet, zonder zorgen: stuur edpnet een bericht via het contactformulier
Even beller is sneller: 020 712 94 00.

Of u kunt meteen online bestellen, uw Novak-korting wordt verrekend tijdens uw bestelling.