Home » Novak Verzekeringen

Novak Verzekeringen

Novak en Aon hebben voor u als mkb-accountant een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. Ook particulier te gebruiken door medewerkers en gezinsleden.

Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als Novak-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service.

Novak Verzekeringen biedt zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer & vervoer en zorg & inkomen. Ook wordt via dit portaal een speciaal kantorenpakket aangeboden. De Novak-verzekeringen zijn afgestemd op de risico’s voor accountants. Het pakket biedt deelnemers concurrerende premies, gunstige voorwaarden en één aanspreekpunt.

Leden kunnen ook particuliere verzekeringen afsluiten: een collectieve zorgverzekering en een compleet pakket privéverzekeringen, genaamd ‘5 Sterren Zekerheid’. Ook medewerkers en gezinsleden kunnen hiervan gebruikmaken.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.novakverzekeringen.nl. U kunt voor vragen ook Novak DIRECT bellen op 085-0220150 of gebruik maken van ons webformulier.