Home » Visma

Visma

Visma Software biedt een aantal interessante pakketten voor de mkb-accountant. Welke leest u hieronder.

Visma.net Accountancy

De accountancybranche staat op een keerpunt: kiest u voor modernisering of houdt u vast aan traditionele werkwijzen? Klaar voor verandering? Wij helpen u graag. De online oplossing Visma.net voor financieel management stelt u in staat om innovatiever met klanten samen te werken.

Ontdek een winstgevender businessmodel waarmee u zelf de regie in handen heeft. Met Visma.net kunt u dezelfde kwalitatief hoogwaardige dienstverlening leveren, maar met meer transparantie en snellere resultaten.

Samenwerken met uw klanten Visma.net omvat een complete reeks van volledig geïntegreerde diensten die u helpen om innovatiever met uw klanten samen te werken. Alle samenwerking vindt online plaats. U bent dus niet gebonden aan een tijdstip, locatie of apparaat. Belangrijke samenwerkingsprocessen:

 • Van aankoop tot betaling
 • Order tot kas-/onkostenboeking
 • Zakelijke besluitvorming
 • Financieel management

Met deze nieuwe manier van (samen)werken vereenvoudigt Visma.net uw dagelijkse taken. Zo kunt u efficiënter werken, kosten besparen en de concurrentie voorblijven.

Bedrijfsautomatisering Als ervaren leverancier van zakelijke oplossingen beschikt Visma over gedegen kennis van bedrijfsautomatisering. Dit ziet u terug in Visma.net: een unieke oplossing die specifiek is ontwikkeld voor een nieuwe manier van werken. Belangrijke automatiseringsprocessen:

 • Inkomende facturen
 • Uitgaande facturen
 • Kredietbeheer
 • Betalingen
 • Onkostendeclaraties

Het belangrijkste voordeel van geautomatiseerde processen is dat zij een einde maken aan handmatige boekingen. Dit bespaart enorm veel tijd. Alle transacties worden binnen het juiste tijdsbestek en met grotere nauwkeurigheid uitgevoerd. Zo kunt u zich bezighouden met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en het versterken van uw klantrelaties in plaats van met routinematige en tijdrovende taken

Visma Accountancy Cloud

Bent u als moderne accountant op zoek naar slimme software waarmee u de processen van uw accountantskantoor volledig automatiseert en bovendien nieuwe kansen creëert? Is daarnaast inzicht in de productiviteit van uw eigen accountancypraktijk een belangrijk aspect en wilt u slimmer samenwerken met uw cliënten? Dan is Visma Accountancy Cloud voor u de oplossing voor het automatiseren van uw accountancypraktijk.

Visma Accountancy Cloud is slimme software die u echt helpt om tijdrovende werkzaamheden binnen uw accountantskantoor te automatiseren op basis van workflows en ingebouwde intelligentie. Onze software kan uw concurrentievermogen vergroten en bijdragen aan het creëren van groei en efficiëntie. Wilt u daarnaast uw dienstverlening aan cliënten uitbreiden? Bekijk dan eens onze uitgebreide mogelijkheden voor self-service tools voor uw cliënten. U kunt als kantoor zelf kiezen welke manier van samenwerken het beste bij u past. Wij bieden het u allemaal.

Visma Software heeft ruim 30 jaar ervaring met het automatiseren van de accountancysector en beschikt dan ook over specialistische kennis van de branche. Wij optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen binnen de accountancy en spelen in op de uitdagingen waarvoor de branche wordt gesteld. Dat doen we door nieuwe mogelijkheden en dienstverlening voor kantoren te creëren. Lees meer over Visma Accountancy Cloud en welke oplossing het beste bij uw kantoor past.

Visma Advisor

Wilt u altijd een actueel overzicht hebben van uw cliënten en meer inzicht in de workload op kantoor en ook in uw resources en de planning? Visma Advisor is dé tool om meer grip te krijgen op uw interne kantoorbeheer, inclusief urenregistratie en -declaratie. Met Visma Advisor beschikt u over hét middel om uw interne organisatie verder te optimaliseren en het rendement binnen uw praktijk te verhogen. Het maakt de aansturing van uw werkprocessen een stuk eenvoudiger, sneller en efficiënter.

Wat biedt Visma Advisor? Direct meer efficiency en winstgevendheid voor kantoor.

 • Workloadbeheersing
 • Resourceplanning
 • Voortgangsbewaking
 • Cliëntbeheer/crm
 • Urenregistratie

Contactgegevens:


Visma Software
H.J.E. Wenckebachweg 200
1096 AS Amsterdam
Contactpersoon: Dario Castiglione
Telefoonnummer: 020-3552910
E-mail: sales@vismasoftware.nl
Website: www.vismasoftware.nl/accountancy