Home » WoodWing Scienta

WoodWing Scienta

JOUW DIGITALE COLLEGA DIE ALLES WEET

Maak je dag efficiënter, je organisatie slimmer en je producten beter. Met WoodWing Scienta manage je kennis, kwaliteit en processen. Maak complexiteit weer behapbaar en simpel voor iedereen.  Kennis- en kwaliteitsmanagement voor franchisegevers. Een consistente klantervaring, eenduidige processen, eenvoudige samenwerking en ruimte voor optimalisatie en innovatie vormen de basis van sterke franchiseformules.

 

Grip op kwaliteit, kennis en processen

Met WoodWing Scienta leg je een stevige basis voor het succes van je organisatie. Met inzicht en overzicht kunnen jij en je medewerkers snel en efficiënt schakelen. Continu verbeteren en direct inspelen op veranderingen en kansen is eenvoudig en je bent gegarandeerd compliant aan wet- en regelgeving.

Het einde van gebrekkig kwaliteitsmanagement

Met WoodWing Scienta krijg je de mogelijkheid om op een professionele wijze daadwerkelijk te investeren in kwaliteit. Dit leidt niet alleen tot verbeterde producten en diensten, maar ook tot tevreden klanten en een verhoogd werkplezier.

Binnen WoodWing Scienta kun je plannen, organiseren, beheren en continu werken aan de verbetering van alle factoren die de kwaliteit van je producten en diensten beïnvloeden. Samenwerken aan kwaliteit staat centraal, waarbij kwaliteit niet als een eindpunt wordt gezien, maar als een voortdurende reis naar verbetering. Zelfs de kleinste veranderingen kunnen aanzienlijk verschil maken en creëren ruimte voor betrokkenheid en innovatie.

Start met effectief kennismanagement

Met WoodWing Scienta kun je kennis binnen je organisatie verzamelen en structureren, waardoor je deze gemakkelijk en veilig kunt delen met je medewerkers. Het benutten van deze kennis vertaalt zich direct naar verbeterde prestaties.

Geen complexe en inefficiënte processen meer

Waarom ingewikkeld doen als het eenvoudiger en efficiënter kan? WoodWing Scienta biedt niet alleen inzicht in je processen, maar geeft je ook de mogelijkheid om ze te optimaliseren. Hiermee kun je verspilling voorkomen en kansen benutten.

 

WoodWing Scienta & Novak

De leden van Novak kennen WoodWing Scienta al als het Novak Kwaliteitssysteem. Het Novak Kwaliteitssysteem is het toonaangevende kwaliteitssysteem voor mkb-accountants. Van eenmanskantoor tot middelgroot accountantskantoor en van samenstelpraktijk tot accountantsorganisatie met Wta-vergunning.

Het Novak Kwaliteitssysteem voorziet in de diverse elementen van kwaliteitsbeheersing waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt en wordt actueel gehouden door het Novak redactieteam. Van instructies en bijbehorende modellen voor de uitvoering van accountancy-opdrachten tot en met de toepassing van de diverse wet- en regelgeving op kantoorniveau (zoals de VGBA, NV NOCLAR, Wwft, AVG en DAC6) inclusief de verplichte evaluatie vanuit de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS). Dit alles praktisch en concreet uitgewerkt in het Novak Kwaliteitssysteem. Waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden?

WoodWing Scienta gaat verder dan Novak

Het zijn niet onze eigen woorden, maar die van één van onze klanten: “Iedereen is voor kwaliteit en verbetering, maar niemand wil een kwaliteitssysteem.” En waarom willen ze dan geen kwaliteitsmanagementsysteem? Omdat het altijd een gedoe is, protocollen, procedures, het is allemaal niet sexy.

Toch is het heel belangrijk dat je medewerkers wel betrokken zijn bij kwaliteit en alles wat er bij komt kijken. De tijd dat een kwaliteitsmanager vanaf zijn eigen eilandje bezig was met puur de certificering behalen, is echt voorbij. De kwaliteitsmanager van nu wil niets liever dan iedereen betrekken bij alles wat te maken heeft met kwaliteit. Het samen aan kwaliteit bouwen is namelijk de sleutel om een bedrijf echt verder te brengen.

Daarom is het zo belangrijk dat je WoodWing Scienta breder inzet dan alleen de content van Novak. Het is een mooie start, maar betrekt niet de hele organisatie bij kwaliteit. Bovendien gebruiken de medewerkers het maar voor 1 ding en kijken ze niet verder. Met het sociaal intranet van WoodWing Scienta, kan je bijvoorbeeld de interne nieuwsberichten en verjaardagen delen. Maar ook kan je doorlinken naar alle andere systemen die je gebruikt, bijvoorbeeld om je verlof aan te vragen of declaraties in te dienen.

Kortom het sociaal intranet van WoodWing Scienta verbetert de betrokkenheid, verbindt collega’s en versterkt de interne communicatie. Creëer een nieuwe startpagina voor jouw organisatie. Het is de praktische bedrijfswiki, complete kennisbank en het actuele nieuwsoverzicht in één.

Wil je meer weten over de extra mogelijkheden van WoodWing Scienta? Plan direct een online demo in. En krijg een persoonlijke uitleg van wat WoodWing Scienta voor jou kan betekenen.

Onderdeel van WoodWing

WoodWing Scienta is een product van WoodWing. WoodWing software stelt bedrijven in staat de regie te nemen over hun publicatie-, digital assets en documentmanagement processen. 

WoodWing is al meer dan 20 jaar een innovatieve en vertrouwde partner voor organisaties wereldwijd. Onze producten helpen organisaties korte metten te maken met inefficiënte processen. Onze missie is organisaties te helpen groeien en efficiënter te worden door hun medewerkers, processen en technologie op elkaar af te stemmen en zo optimale workflows, automatiseringen, toegang en controle te bereiken. 

Er zit meer potentieel in je mensen. Dus laten we ze niet tegenhouden met versnipperde content, verouderde bestanden, verschillende versies en inefficiënte systemen en workflows. Krijg in plaats daarvan grip op je content en informatie en stel je team in staat om te focussen op wat echt waarde toevoegt. 

Jij wil peace of mind als het gaat om bedrijfskritische informatie, processen en documenten – in de wetenschap dat je content centraal, veilig en up-to-date is en op het juiste moment voor precies de juiste mensen beschikbaar is. 

Wij leveren intuïtieve content-oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Hierdoor kunnen je medewerkers vooruit en focussen op wat belangrijk is: creativiteit, kwaliteit, veiligheid, speed-to-market – of alles tegelijk. Woodwing versterkt je team, doordat we samen grip krijgen op je content.