DKL accountants en adviseurs tekent Convenant Horizontaal Toezicht

Koepelorganisatie Novak en de Belastingdienst tekenden op 28 juni 2023 een convenant horizontaal toezicht met DKL accountants en adviseurs B.V. DKL is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Dordrecht en Amsterdam.

Henk-Jan de Kat van DKL: “Wij hechten als kantoor veel belang aan het bieden van maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Door het ontzorgen op het gebied van accountancy en fiscaliteit, hebben onze klanten meer tijd om zich te richten op hetgeen het belangrijkst is voor hen: hun onderneming”.

De Kat vervolgd: “Wij staan als kantoor voor het leveren van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van aangiften als advisering. Een deelname aan het HT is daarom een logische stap voor ons. Tevens ervaren wij als voordeel van het HT het hebben van een vast aanspreekpunt binnen de Belastingdienst en een snellere afwikkeling van ons vooroverleg”.

Novak heeft een convenant horizontaal toezicht (HT) met de Belastingdienst. Mkb-accountantskantoren die aangesloten zijn bij Novak kunnen aan het convenant deelnemen. Dit biedt u een kwaliteitsraamwerk, bestaande uit een vaktechnisch bureau, een acceptatieprocedure voor accountantskantoren en een toetsingskader.

Heeft uw accountantskantoor ook belangstelling voor horizontaal toezicht? Stuur dan een email naar Nicolette de Waak van Novak via:  n.dewaal@novak.nl

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.