Doe mee aan het Trendonderzoek Salarisprofessionals 2018

Voor het derde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA) het Trendonderzoek Salarisprofessionals. Dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek naar de functie van payroll professional past bij de doelstellingen van het NIRPA: ‘Streven naar grotere (h)erkenning van het vakgebied en de werkzaamheden van de payroll professional’.

Vanaf 26 april 2018 is het mogelijk om deel te nemen aan dit toonaangevende onderzoek naar de functie van payroll professionals. Het onderzoek bevat vragen over allerlei facetten op het gebied van de salarisverwerking. De focus bij de enquête ligt op de volgende onderwerpen:

  • trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • ontwikkelingen in de functie van payroll professional;
  • kennis en vaardigheden van de payroll professional.

Actualiteiten
Ook dit jaar zijn vragen opgenomen over actualiteiten in het vakgebied, zoals bijzondere aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij de presentatie van de resultaten in september wordt duidelijk hoe ver de gemiddelde salarisprofessional is met de adaptatie van de nieuwe privacywet.

Uitnodiging
Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van salarisprofessionals in Nederland worden alle salarismedewerkers en -adviseurs uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Het onderzoek beperkt zich dus niet tot NIRPA geregistreerde payroll professionals.

De onderzoeksresultaten worden op 11 september toegelicht en gepubliceerd tijdens het jaarlijkse NIRPA-congres. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en kosteloos aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Het onderzoek wordt in opdracht van het NIRPA uitgevoerd door Performa en Berenschot. Een digitale versie van het onderzoeksresultaat is op te vragen via: info@nirpa.nl o.v.v. Trendonderzoek 2018. U ontvangt het rapport in de week van 11 september.

Voor deelname aan het onderzoek:
https://berenschot.premiumsurvey.datacoll.nl/nq.cfm?q=8F6181C7-94D5-4AEF-9644-A7AC5A243A24

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.