Home » Externe kwaliteitsbeoordelaar

Externe kwaliteitsbeoordelaar

Valt u onder het verlicht regime? Zo ja, dan moet u vanuit de Nadere voorschriften kwaliteitssystemen (NVKS) een externe kwaliteitsbeoordelaar benoemen. Dit kan een accountant van Novak zijn. Deze moet één keer per jaar een kwaliteitsreview uitvoeren van uw kantoor en uw kwaliteitssysteem, en met name de werking daarvan in de dossiers. 

Novak als externe kwaliteitsbeoordelaar: veilig kijkje in de keuken

Novak kan voor u als externe kwaliteitsbeoordelaar optreden. Hiermee haalt u een vaktechnische onderlegde accountant binnen, die minimaal jaarlijks voor u de kwaliteitsreview uitvoert. Onze accountant onderzoekt twee dossiers en beoordeelt daarbij de werking van uw kwaliteitssysteem. Daarnaast ontvangt u een gedetailleerd verslag en, indien van toepassing, een aanbevelingsbrief. Tevens wordt de NVKS-matrix met u ingevuld.

Voordeel van het benoemen van een accountant van Novak is dat hij geen enkel commercieel belang heeft bij uw kantoor en veilig bij u in de keuken kan kijken.

>> Bekijk de tarievenlijst

Heeft u vragen over Novak als externe kwaliteitsbeoordelaar?

Vul het onderstaande formulier in. Onze specialisten nemen dan contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar 085-0220150.