Home »

Een cyberweerbaar kantoor voor een mkb-prijs

Adviesorganisaties waaronder accountants zijn een gewilde prooi omdat zij gevoelige informatie in beheer hebben. Toegang tot deze informatie, of het blokkeren hiervan, kan gebruikt worden voor het eisen van ransomware of bijvoorbeeld leiden tot overtreding van de AVG.

Aon’s Cyber Solutions en cybersecurity specialist EYE security hebben de handen ineen geslagen om ook kleinere kantoren deze state-of-the-art cyberweerbaarheid te kunnen bieden voor een mkb-prijs.

 

Wie is Aon’s Cyber Solutions?

Aon en Novak werken al lang samen. Aon’s Cyber Solutions is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon. Met een divers team bieden wij bedrijven, groot en klein alle expertise

 

Waar gaan we u mee helpen?

De kans op een brand is 1 op 8000. De kans op een cyberincident 1 op 8. EYE Security biedt samen met Aon een alles-in-één pakket gericht op het beveiligen van mkb. Met een betaalbare en effectieve oplossing maken we cyber security beschikbaar én behapbaar.

Ons pakket focust zich op preventieve maatregelen en sterke detectie en response. Het EYE Cyber Guard pakket bevat het volgende:

  • Monitoring van werkplekken, servers & cloudomgevingen op kantoor én thuis waarmee we actief beschermen tegen onder andere ransomware, datalekken en ongeautoriseerde toegang tot online accounts van medewerkers (Office365 en Google)
  • Bij verdachte situaties grijpen we direct in op afstand en schakelen we direct met uw medewerkers om u te ontzorgen;
  • We lanceren op een unieke manier cyber bewustwordingscampagnes om medewerkers alert te houden;
  • Periodieke risicoscans om kwetsbare plekken op te sporen, zowel in uw interne netwerk als uw websites en systemen aan het internet;
  • Meerdere keren per jaar advies van experts, ook bij IT verandertrajecten;
  • 24/7 hulp bij cyber incidenten, zoals ransomware, datalekken en CEO fraude.

Nieuw!

Veilig ondernemen met EYE Cyber Guard
Alles-in-één-pakket voor het mkb

Aon, EYE Security en Novak

Verzekeraar Aon en EYE Security hebben de krachten gebundeld om de cyberweerbaarheid van accountants te verhogen. In een totaaloplossing richten we cybersecurity op een effectieve en betaalbare manier in.

Wie is EYE Security ?

Wij zijn EYE Security. We beveiligen bedrijven tegen de snelle opmars van cybercriminaliteit waarbij data wordt gestolen en bedrijven worden gegijzeld. Onze dienstverlening vraagt geen grote investeringen vooraf en biedt direct bij afsluiten een hoogwaardige beveiliging, waarbij onze mensen uw systemen en cloudomgevingen dag en nacht in de gaten houden.

Onze missie? Het beschermen van mkb in Europa. EYE Security is opgericht door cyberexperts van de AIVD en MIVD die veel ervaring hebben in het detecteren en voorkomen van cyberdreigingen.

Voordeel voor Novak-leden

De investering voor state-of-the arte bescherming bedragen in de meeste gevallen tussen de €10,- en €20,- per werkplek per maand.  Voor leden van Novak verzorgen we de implementatie met een waarde van €1.250,- kosteloos. Daarnaast organiseren we voor de aangesloten kantoren samen met Novak webinars waarbij we de cyberexperts van Aon en EYE Security specifieke kennis over dreigingen in de accountancy-sector delen.

Meer informatie?

Klaar om cyberdreigingen het hoofd te bieden met Aon en EYE Security? Neem dan direct contact op voor de details of maak een afspraak voor een video-overleg.

Bent u slachtoffer van een cyberaanval? Bel direct Aon’s incident response lijn via 085 – 10 54 17 5.

Contactgegevens

EYE Security                                                    Aon’s Cyber Solutions
Saturnusstraat 60-54                                   aoncybersolutions@aon.nl
2516AH  Den Haag
info@eye.security
eye.security