Full Finance en ABN AMRO doen in samenwerking met Novak onderzoek naar de loonkloof tussen mannen en vrouwen bij accountantskantoren

Naast het Benchmarkonderzoek heeft Full Finance het initiatief genomen om een wetenschappelijk onderzoek te doen naar de loonkloof tussen mannen en vrouwen binnen de accountancy. Dat gaan we doen met de Full Finance en ABN AMRO en in samenwerking met Novak. We zouden het heel mooi vinden als uw kantoor ook deelneemt.

We maken deelname zo laagdrempelig en zo vertrouwelijk mogelijk. We verwachten dat bijna alle benodigde gegevens via de verzamelloonstaat beschikbaar zijn. Er wordt niet gevraagd naar persoonsnamen. Alleen twee medewerkers van Full Finance kunnen de link leggen tussen de anonieme aangeleverde data en de kantoornaam; de onderzoekers van ABN AMRO zien dat dus niet.

Als u uw kantoor nu aanmeldt, dan ontvangt u binnen een week toegang tot een beveiligde omgeving waarin een formulier staat. Dan wordt ook gecommuniceerd wat de deadline voor de aanlevering is.

Met deze link kunt u uw kantoor aanmelden, (uiterlijk 15 september 2024).

https://forms.office.com/e/aaG6PEnFZk

Voor vragen: onderzoek@fullfinance.nl of tel:055-3559979

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.