Hoofdsponsor van Dag van de mkb-accountant bekend

Visma Software verbindt zich als hoofdsponsor aan de Dag van de mkb-accountant, het evenement dat wordt georganiseerd door de vereniging Novak, de belangenorganisatie voor de mkb-accountant in Nederland.

De Dag van de mkb-accountant, die op donderdag 14 december 2017 plaatsvindt in Meeting District Nieuwegein, staat in het teken van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en vaktechniek. Hans Biesheuvel (ONL voor Ondernemers), Sylvester Schenk (RB) en Maarten van Rossem zijn enkele van de sprekers.

Visma Software is een bekende speler in de ICT-markt. Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandel- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM, salarisverwerking en ledenadministratie.

Toegang voor leden van de vereniging Novak is gratis. Kantoorleden van de stichting Novak ontvangen € 100,- korting op de reguliere toegangsprijs van € 295,- exclusief btw en betalen dus € 195,- exclusief btw.

Voor deelname aan de Dag van de mkb-accountant ontvangen accountants 6 PE-uren (NBA).

Over Novak
Novak (Nederlandse organisatie van accountants en accountantskantoren) is dé belangen- en serviceorganisatie voor mkb-accountants (AA/RA) en hun kantoren in Nederland.

Over Visma Software
Visma Software BV voorziet meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector van software. Het bedrijf is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top 10 van Europese businesssoftwarehuizen. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.