Hulp nodig bij het implementeren van de 53 maatregelen?

Zoals u weet, heeft het accountantsberoep in september 2014 een breed verbeterplan gepresenteerd: ‘In het publiek belang’. De 53 maatregelen uit dit verbeterplan zijn inmiddels geïmplementeerd binnen accountantsorganisaties met een oob-vergunning.

Aangepaste maatregelen voor niet-oob segment
Nu is de fase aangebroken waarin de maatregelen geïmplementeerd worden bij de niet-oob-vergunninghouders. Samen met andere organisaties hebben wij een aantal van de 53 maatregelen aangepast en op maat gemaakt voor mkb-accountantskantoren in het niet-oob-segment.

Uit de NBA-monitor blijkt echter dat de implementatie hiervan achterloopt op het voorgestelde schema. Hoe ver bent u al gekomen?

Implementatie is van belang voor een toetsing
Het is voor een toetsing van belang om de aangepaste maatregelen juist geïmplementeerd te hebben. Indien uw accountantsorganisatie wordt geselecteerd voor een kwaliteitstoetsing, dient u vooraf de oriëntatievragenlijst kwaliteitstoetsing van de NBA in te vullen. Hierin wordt ook een aantal vragen omtrent de implementatie van de maatregelen gesteld.

Neem contact op met Novak voor meer informatie en ondersteuning
Novak ondersteunt u graag bij de (verdere) implementatie van de maatregelen. In een vrijblijvend gesprek kunnen knelpunten naar boven komen. Wij kunnen u adviseren hoe u deze kunt oplossen. Wat Novak op dit gebied voor u kan betekenen lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. U kunt contact opnemen met Novak DIRECT op 085-0220150 voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vul het onderstaande contactformulier in.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.