Home » Jaarrekeningcheck

Jaarrekeningcheck

De correcte toepassing van externe verslaggeving is één van de kernactiviteiten waarvoor de cliënt bij de accountant aan het juiste adres is. De accountant vaart hierbij blind op de techniek die hiervoor is ingezet; de rapportgenerator. Of toch niet? Helaas blijkt in de praktijk dat het blind varen op zaken als een rapportgenerator nogal eens leidt tot onjuistheden omdat wijzigingen in de externe verslaggeving niet correct zijn doorgevoerd in de generator. U blijft zelf verantwoordelijk voor het monitoren met betrekking tot het correct doorvoeren van aanpassingen. De adviseurs van Novak ondersteunen u hier desgewenst bij. De adviseur neemt de door u beschikbaar gestelde jaarrekening door op het correct toepassen van de externe verslaggevingsregels. Na afloop weet u wat eventuele aandachtspunten zijn en kunt u hieraan concreet invulling geven.

Laat uw jaarrekeningen door Novak beoordelen op vaktechnische juistheid. Als Novak-lid kunt u jaarrekeningen indienen voor een jaarrekeningencheck. De kosten zijn gebaseerd op onze accountancy samenstel uurtarieven, zie tarievenoverzicht.

Heeft u vragen over de jaarrekeningencheck?
Vul het onderstaande formulier in. Onze specialisten nemen dan contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar 085-0220150.