Kengetallenbrochure nu beschikbaar

Op donderdag 14 juni 2018 stond de traditionele kengetallenbijeenkomst op de agenda. De bijeenkomst, inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Novak en Full•Finance Consultants, vond dit jaar plaats in het Da Vinci Theater van AFAS te Leusden. De bijbehorende brochure ‘Kengetallen accountancy kleine en middelgrote kantoren’ is inmiddels beschikbaar.

Kengetallenbrochure nu beschikbaar‘Op weg naar 2021’ was het thema van de kengetallenbijeenkomst van dit jaar. Na een welkomstwoord en inleiding door dagvoorzitter Han Mesters, sectorbankier bij ABN AMRO, was het woord aan Jurroen Cluitmans. Cluitmans, opleidingscoördinator bij Full•Finance Opleidingen, ging in op de accountancyopleidingen en de beperkte instroom van accountants in het openbaar beroep.

Jan Thijs Drupsteen, hoofd vaktechniek bij de NBA, belichtte de wet- en regelgeving waar accountants in de praktijk rekening mee moeten houden. Ton Burgers, eigenaar van Burgers accountants, behandelde zijn eigen kantoorcasus: het model ‘huisarts’ met toegevoegde waarde.

Na de pauze zoomde Marco Pijnappel, controller bij AFAS, in op de ICT-ontwikkelingen bij AFAS, waarna Cees Leys, CEO bij Auren, de bijeenkomst afsloot door zijn visie te geven op het ‘full-service’-kantoor.

Bent u benieuwd naar de bijbehorende brochure? U kunt deze hier lezen.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.