Vaktechnische vraag? Bel Bouwe Algra AA, nieuwe adviseur bij Novak

“Het is belangrijk voor Novak om te weten wat er bij onze leden speelt, zodat wij zoveel mogelijk in hun behoeften kunnen voorzien”, vertelt Bouwe Algra AA in de eerste editie van het Accountantsmagazine van 2018.

Samen met collega Thijs van der Linden AA is Bouwe verantwoordelijk voor vaktechniek binnen Novak. De expertise van Thijs ligt vooral in de samenstelpraktijk. Bouwe heeft ook veel kennis en ervaring op het gebied van assurance-werkzaamheden, inclusief wettelijke controles. “Kantoren die ondersteuning zoeken op het gebied van non-assurance komen bij Thijs terecht. Zoeken leden hulp bij assurance, dan zijn ze bij mij aan het juiste adres. Voor ondersteuning bij verslaggeving kunnen ze bij ons beiden aankloppen”, licht Bouwe Algra toe.

Op controlegebied heeft Bouwe meer dan genoeg ervaring. “Tot 1 februari jongstleden was ik nog extern accountant. Ik was ingeschreven bij de AFM en bevoegd om wettelijke controles uit te voeren. Dat heb ik ook altijd gedaan. Ik deed samenstelwerkzaamheden, verslaggevingswerkzaamheden, maar dus ook verschillende assurance-opdrachten. Ik weet van de hoed en de rand.”

Bouwe werkt sinds 1 febuari 2018 bij Novak. Waarom die keuze? “Ik heb alle stappen in de accountancy doorlopen. Ik heb bijna dertig jaar ervaring in het vak en wil nu mijn kennis overdragen aan collega-accountants”, vertelt Bouwe.

Lees hier het volledige interview met Bouwe Algra. Dit artikel komt uit Accountantsmagazine, april 2018. Dit volledig gerestylde blad met nieuwe ‘look and feel’ valt in week 16 bij de leden van Novak op de mat.

Wilt u nader kennismaken met Bouwe Algra? Bouwe is te bereiken via het telefoonnummer van Novak DIRECT (085-0220150) of via zijn mobiele nummer: 06-83521654. U kunt hem ook een e-mail sturen: b.algra@novak.nl

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.