Kortingsactie Novak Kwaliteitssysteem verlengd

De kortingsactie voor het Novak Kwaliteitssysteem is verlengd tot en met 31 maart 2018. Kantoorleden van Novak profiteren van 50 procent extra korting op de aanschafprijs.

Het Novak Kwaliteitssysteem is het meest complete en meest innovatieve kwaliteitssysteem voor mkb-accountantskantoren in Nederland.

In onderstaande video kunt u zien wat het Novak Kwaliteitssysteem is, hoe het werkt en welke voordelen het voor uw kantoor oplevert.

Nog geen kantoorlid van de stichting Novak? Geen probleem. Door nu lid te worden kunt u alsnog profiteren van bovenstaande aanbieding. Voor een kantoorlidmaatschap van Novak betaalt u jaarlijks € 250,- (exclusief btw) tot wederopzegging. Maakt u nu gebruik van de kortingsactie, dan hoeft u geen entree-fee van € 250,- te betalen!Het Novak Kwaliteitssysteem is aangesloten op actuele accountancyregelgeving, dus ook op de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS), die sinds 1 januari 2018 verplicht zijn!

Wilt u kennismaken met het Novak Kwaliteitssysteem? Dan kunt u zich aanmelden voor een online demo. Stuur hiervoor een e-mail naar novak@novak.nl.

Wilt u het Novak Kwaliteitssysteem direct bestellen? Plaats hieronder dan uw bestelling en wij nemen contact met u op.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.