Novak en ONL voor Ondernemers bundelen krachten voor het mkb

De vereniging Novak, de belangenorganisatie voor mkb-accountants, en ONL voor Ondernemers (ONL), dé ondernemersorganisatie van Nederland, gaan samenwerken. Daartoe tekenden zij op donderdag 14 december 2017 een convenant.

Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL, en Marco Moling, voorzitter van de vereniging Novak, tekenden het convenant ‘Samenwerken voor het mkb’ tijdens de Dag van de mkb-accountant in Meeting District in Nieuwegein. ONL en Novak willen de krachten bundelen om mkb-ondernemers te helpen hun ondernemingsvaardigheden te versterken.

Het mkb speelt een steeds grotere rol voor de BV Nederland. Meer dan zeventig procent van de werkgelegenheid en twee derde van het nationale inkomen komt voor rekening van het mkb. Vooral onder zogeheten microbedrijven met minder dan tien werknemers is de behoefte aan ondersteuning groot.

ONL en Novak roepen het nieuwe kabinet op om het mkb te ondersteunen met maatgericht beleid en willen met het kabinet aan de slag om Nederland ondernemender te maken.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.