Home » Novak financiële planning

Novak financiële planning

Novak financiële planning is een gezamenlijke service van Novak en PENTA.  Met deze nieuwe service helpen we u als Novak lid met het inzetten of optimaliseren van financiële planning in de dagelijkse praktijk als aanvullende dienstverlening naar uw klanten.

Veel accountants- c.q. belastingadvieskantoren starten met financiële planning, maar krijgen dit niet (nog) niet optimaal van de grond. Er is in veel gevallen nog te weinig ervaring, de kennis en vaardigheden kunnen verbeterd worden en er ontbreekt in veel gevallen een duidelijke visie. Het komt ook voor dat het kantoor gewoon te klein is om financiële planning als volwaardige dienst te kunnen aanbieden.

 

“Wat de situatie ook is, er is altijd een passend serviceconcept om financiële planning succesvol én rendabel te maken op uw kantoor”.

 

 

Wilt u weten welk serviceconcept voor u geschikt is? Of wil u meer weten over wat PENTA voor uw organisatie kan betekenen?

Kijk dan op: www.novak.nl/penta of neem direct contact op met PENTA.

Ook kunt u het onderstaande formulier invullen. Onze specialisten nemen dan contact met u op. Of bel tijdens kantooruren naar 085-0220150.