Novak lanceert campagne voor de mkb-accountant

‘Je onderneemt beter met een mkb-accountant’ is de titel van de campagne waarmee de vereniging Novak het onderscheidend vermogen van de mkb-accountant breed onder de aandacht wil brengen. De eerste uiting is te zien op het Youtube-kanaal Novak Accountant TV.

In de video gaat John Corbeel AA, eigenaar van Corbeel accountants & adviseurs, op bezoek bij familiebedrijf Bakker Verkerk. Eigenaar Kees Verkerk is van plan om zijn onderneming over te dragen aan zijn zoon Rick. Voor de begeleiding van dit proces doet hij een beroep op zijn accountant, John Corbeel.

“Mijn accountant heeft toegevoegde waarde. Hij is mijn klankbord om bevestiging en goed advies te krijgen voor de keuzes die ik maak. Dat vind je niet bij een simpel administratiekantoor of online boekhouder”, vertelt Kees Verkerk in de video.

“De mkb-accountant is de huisadviseur van de ondernemer, weet nagenoeg alles van de ondernemer en zijn onderneming, en is partner in business”, vult John Corbeel aan. “Mijn klanten willen dat ik naast ze sta, ze begeleid en goed met ze communiceer.”

Heeft u zelf interesse in een dergelijke video voor uw eigen accountantskantoor? Neem dan contact op met Guus Ham, directeur van Novak, via g.ham@novak.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.