Novak wordt kennispartner van AccountancyWorld

Novak, dé belangen- en serviceorganisatie voor mkb-accountants en hun kantoren in Nederland, en netwerkportaal AccountancyWorld hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Novak zal als kennispartner regelmatig content aanbieden aan de accountancy-website.

Accountancyworld, sinds 2016 actief in de markt van accountancy-websites, biedt dagelijks nieuws, evenementen en vacatures van organisaties actief in de accountancy. Guus Ham tekende op maandag 9 oktober 2017 namens Novak de overeenkomst, online ondernemer Niels van Ham tekende namens AccountancyWorld.

“AccountancyWorld is voor Novak interessant vanwege het bereik”, vertelt Guus Ham. “Maandelijks heeft AccountancyWorld 15.000 unieke bezoekers. Van de doelgroep van AccountancyWorld is 80 procent ook relevant eindgebruiker. Content die wij laten plaatsen op AccountancyWorld komt dus terecht bij degenen voor wie die content bedoeld is: de mkb-accountant. Dat onze boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt is voor Novak natuurlijk uitermate belangrijk.”

Niels van Ham licht toe waarom AccountancyWorld in zee gaat met Novak. “Alles valt en staat bij kennis”, aldus Van Ham. “Novak is een partij die op het gebied van de mkb-accountancy onderscheidende – en niet onbelangrijk –  vooral ook actuele kennis heeft. Dat is voor AccountancyWorld interessant. Wij zoeken strategische partners waar wij een langdurige samenwerking mee kunnen aangaan. Novak is zo’n partner.”

Het netwerkportaal AccountancyWorld is te bereiken via www.accountancyworld.nl.

Niels van Ham (AccountancyWorld) en Guus Ham (Novak) 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.