Samenwerking Stichting Praktijkdiploma Belastingrecht

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Stichting Novak een samenwerking is aangegaan met Stichting Praktijkdiploma Belastingrecht.

Stichting Praktijkdiploma Belastingrecht biedt al meer dan 70 jaar dé officiële opleiding tot allround belasting assistent aan. De opleiding bestaat uit verschillende modules (o.a. Inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting). Alles wat u tijdens de opleiding leert, kunt u direct toepassen in de praktijk.

De opleiding is te volgen op de volgende manieren:

  • Fysiek: fysiek aansluiten bij de lessen van de klassikale opleiding (6 lesdagen);
  • Online: vanuit eigen omgeving digitaal aansluiten bij de lessen van de klassikale opleiding (6 lesdagen);
  • E-Learning: volledig online en digitaal volgen van de lesstof in een aparte digitale lesruimte, op eigen tempo en eigen tijden, met 1 op 1 momenten met je eigen docent;
  • In-company: op zelf te bepalen locatie met eigen groep, data in overleg (vanaf 10 personen)

Voor alle varianten is het mogelijk om de opleiding af te sluiten met een landelijk examen. De cursus belastingrecht is voor iedereen die fiscale kennis in zijn of haar functie nodig heeft, in het verleden niet de juiste vooropleiding heeft gevolgd en/ of werkzaam is bij een accountants-, belastingadvies-, administratie- of boekhoud- kantoor. Ook is de opleiding zeer geschikt voor iedereen die zijn of haar fiscale kennis wil actualiseren en praktijkgericht wil toepassen.

Voor de opleiding belastingrecht zijn door verschillende branche organisaties de volgende PE punten toegekend:

  • NOAB: 12 PE punten
  • RFM: 32 PE punten
  • Ook andere brancheorganisatie kennen op aanvraag PE punten toe

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Vraag dan direct een brochure aan via de volgende link: Brochure Praktijkdiploma Belastingrecht – Praktijkdiploma Belastingrecht

Aanmelden kan hier. 

Als lid van Stichting Novak krijgt u € 50 korting op uw inschrijving. Vul hiervoor bij inschrijving de kortingscode “Novak” in.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.