Save the date: kengetallenbijeenkomst in Leusden

Op 14 juni 2018 staat de traditionele kengetallenbijeenkomst op de agenda. De inmiddels voor de veertiende keer door Novak en Full·Finance Consultants georganiseerde bijeenkomst zal dit jaar plaatsvinden in het Da Vinci Theater van AFAS te Leusden.

De wet- en regelgeving neemt toe, het aantal Wta-vergunningen daalt gestaag, de ICT neemt een hoge vlucht en de krapte op het personeelsvlak raakt de accountancy stevig. Kortom, er liggen de komende jaren uitdagingen voor de kantooreigenaar.

Tijdens de bijeenkomst, geleid door sectorbankier Han Mesters van ABN AMRO, staan de volgende drie typologieën van accountantskantoren centraal: full-service, de specialist en de financiële huisarts. De sprekers gaan in op de impact van bovengenoemde ontwikkelingen op de verschillende typologieën.

Locatie: AFAS (Da Vinci Theater), Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden.
Datum: donderdag 14 juni 2018 (van 15.00 tot 18.00 uur).
Kosten per deelnemer: € 175 (exclusief btw), drie gecertificeerde PE-uren NBA, drie algemene PE-punten RB. NOAB in aanvraag.

Het volledige programma volgt op korte termijn.

Aanmelden
U kunt zich nu al inschrijven door een e-mail te sturen naar m.beugel@fullfinance.nl, met daarin uw kantoorgegevens en de namen van de deelnemers, inclusief voorletters en titulatuur.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.