Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs doet mee aan horizontaal toezicht

Het mkb-accountantskantoor Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs uit Leiden heeft zich aangesloten bij het convenant horizontaal toezicht tussen Novak en de Belastingdienst.

“Ons kantoor heeft besloten om mee te doen aan het convenant om onze werkmethoden op het gebied van accountancy aan te laten sluiten op onze fiscale dienstverlening. Het convenant tussen Novak en de Belastingdienst is daarbij een uitstekende leidraad”, vertelt Marcel Wiggers AA, partner van Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs. “Onze ambitie op het gebied van horizontaal toezicht is om voortdurend te streven naar verbetering van de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij verwelkomen daarbij de beschikbaarheid van één aanspreekpunt bij de Belastingdienst. Dit komt de efficiency en de relatie met de Belastingdienst ten goede.”

Jorg van Arkel RA, partner van Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs: “Een voordeel voor onze klanten is in eerste instantie een snelle en adequate afhandeling van fiscale aangiften en aanslagen. Door de werkwijze binnen horizontaal toezicht worden daarnaast vragen en fiscale geschilpunten achteraf voorkomen. Dit is prettig voor onze klanten en draagt bij aan het verminderen van onnodige, administratieve lasten.”

Over Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs
Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs uit Leiden heeft zich ontwikkeld tot een sterke partner van mkb-ondernemers. Het accountantskantoor biedt diensten aan op het gebied van accountancy, verzorgt financiële en salarisadministraties en adviseert bij de levensfasen van een onderneming (start, voortgang, eind). Ook geeft het kantoor ondernemers (fiscaal) advies. Het kantoor verzorgt daarnaast vrijwillige controles van een jaarrekening en voert bijzondere (controle-)opdrachten uit.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.