Kleine organisatie, verlicht regime NVKS en implementatie AVG

Uiteraard krijgen ook wij, via onze servicedesk Novak DIRECT, veel vragen over de AVG. Het blijkt dat veel (kleine) organisaties worstelen met het implementeren van de AVG. Bijvoorbeeld: “Hoe kan een kleine organisatie, vallend onder het verlicht regime NVKS, op een zo praktisch mogelijke wijze de AVG implementeren?”

In het Novak Kwaliteitssysteem zijn instructies, modellen en de inhoud voor het informatiebeveiligingsbeleid en het privacybeleid opgenomen die voor een (klein) mkb-accountantskantoor van belang zijn om de AVG te kunnen implementeren. Heeft u de update in het kader van de AVG nog niet doorgevoerd in uw Novak Kwaliteitssysteem, klik dan hier voor de handleiding. Hiermee kunt u de update verwerken en de AVG stap voor stap implementeren binnen uw kantoor. Maakt u nog geen gebruik van het Novak Kwaliteitssysteem? Kijk dan hier voor meer informatie.

Ook organiseert Novak in juni een aantal cursussen in het kader van de AVG. Kom ook en zorg dat u niet alleen weet wat u moet doen, maar ook dat u weet hoe en waarom.

Heeft u ook een vraag over de AVG, of heeft u een andere vraag (vaktechnisch of kantoorgerelateerd)? Neem dan contact op met Novak DIRECT, wij helpen u graag verder!

Kijk ook eens op onze veelgestelde vragenpagina voor nog meer veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.