Home » Website

Website

De website is voor veel accountantskantoren een, tot op heden, gemiste kans. Dit communicatiemiddel is vaak het eerste dat een potentiële klant van u ziet. Een goed verzorgde en actuele website is dus van essentieel belang. Novak biedt u nu een handvat om uw website én uw online communicatie op orde te brengen. Hiervoor is Novak een samenwerking aangegaan met Appel&Eelman, marketing- en communicatiespecialist op het gebied van accountancy.

Speciaal voor onze leden hebben wij de volgende pakketten samengesteld.

Pakket 1:
Een website gebouwd met uw bestaande huisstijl, teksten en beelden (prijs: € 1.850,-*).

Pakket 2:
Een website gebouwd met uw bestaande huisstijl en beelden. De teksten worden geredigeerd en de website wordt gekoppeld aan uw bestaande social media-kanalen (prijs: € 2.450,-*).

Pakket 3: 
Een website gebouwd met uw bestaande huisstijl en beelden. De teksten worden geredigeerd. Social media-kanalen worden aangemaakt en geoptimaliseerd. Er wordt een fotoreportage gemaakt van uw medewerkers en uw kantoor (prijs: € 2.950,-*).

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en hostingkosten van € 110,- per jaar.

Ook kunnen wij het technisch onderhoud van uw website uit handen nemen. Uw website blijft optimaal presteren, hackers krijgen geen kans en uw website krijgt altijd de laatste technische trends en functionaliteiten mee (prijs: € 420,- per jaar).

Lees meer in deze brochure over de diverse mogelijkheden of bekijk het onderstaande filmpje.