Home » Appel & Eelman Inspireren, adviseren en het werkelijk verder helpen van MKB ondernemers op het gebied van communicatie en veel meer …

Appel & Eelman Inspireren, adviseren en het werkelijk verder helpen van MKB ondernemers op het gebied van communicatie en veel meer …

Een goed verzorgde en actuele website is het visitekaartje van uw kantoor. Stelt u zich eens voor dat u potentiele klanten of medewerkers misloopt vanwege een onaantrekkelijke website? Novak biedt u de mogelijkheid om uw website en uw online communicatie op orde te brengen. Hiervoor is Novak een samenwerking aangegaan met Appel&Eelman, marketing- en communicatiespecialist op het gebied van accountancy.

Speciaal voor Novakleden hebben zij de volgende pakketten samengesteld.

Pakket 1:
Een website gebouwd met uw bestaande huisstijl, teksten en beelden (prijs: € 1.850,-*).

Pakket 2:
Een website gebouwd met uw bestaande huisstijl en beelden. De teksten worden geredigeerd en de website wordt gekoppeld aan uw bestaande social media-kanalen (prijs: € 2.450,-*).

Pakket 3: 
Een website gebouwd met uw bestaande huisstijl en beelden. De teksten worden geredigeerd. Social media-kanalen worden aangemaakt en geoptimaliseerd. Er wordt een fotoreportage gemaakt van uw medewerkers en uw kantoor (prijs: € 2.950,-*).

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en hostingkosten van € 110,- per jaar.

Ook kunnen wij het technisch onderhoud van uw website uit handen nemen. Uw website blijft optimaal presteren, hackers krijgen geen kans en uw website krijgt altijd de laatste technische trends en functionaliteiten mee (prijs: € 420,- per jaar).