Activaa Accountants en Adviseurs tekent convenant Horizontaal Toezicht

Activaa Group B.V. te IJsselstein heeft op 30 mei 2022 in samenwerking met Novak een Horizontaal Toezicht (HT)-convenant met de Belastingdienst getekend.

Het kantoor past goed binnen HT volgens de partners Wouter Alings en Richard Lenting van Activaa Accountants en Adviseurs. Zij vinden het een groot voordeel om snel te kunnen handelen met De Belastingdienst. Horizontaal Toezicht heeft als voordeel dat de lijnen met De Belastingdienst kort zijn, waardoor er snel zekerheid kan worden geboden. Deze werkwijze past goed bij Activaa Accountants en Adviseurs en hun klanten.

Novak heeft een convenant horizontaal toezicht (HT) met de Belastingdienst. Mkb-accountantskantoren die aangesloten zijn bij Novak kunnen aan het convenant deelnemen. Dit biedt u een kwaliteitsraamwerk, bestaande uit een vaktechnisch bureau, een acceptatieprocedure voor accountantskantoren en een toetsingskader.

De partners Alings en Lenting van Activaa Accountants en Adviseurs zijn verheugd met het afsluiten van het HT-convenant en kijken uit naar een verdere samenwerking met De Belastingdienst.

Van links naar rechts:

Hans Hoogerbrug (teamleider FD-team Belastingdienst), Guus Ham (directeur Novak), Richard Lenting en Wouter Alings (beiden partner Activaa Accountants en Adviseurs)

Heeft uw accountantskantoor ook belangstelling voor horizontaal toezicht? Stuur dan een email naar g.ham@novak.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.