Benchmarkmiddag Amsterdam 20 november, thema ‘Mental health’ 

Op maandag 20 november a.s. organiseren ABN AMRO, Full Finance en Novak de Benchmarkmiddag n.a.v. het Benchmarkonderzoek Accountancy.

Het thema dit jaar is Mental health.

Mental health is belangrijker dan ooit en staat onder druk bij de medewerkers van kantoren. Vanwege de krappe arbeidsmarkt is het alle hens aan dek om de werkzaamheden af te krijgen, de AFM en de beroepsorganisaties stellen allerlei eisen aan de kwaliteit en dan moet je ook nog de balans met je privéleven goed houden. Dikwijls leidt een hoge werkdruk tot de keuze om ergens anders te gaan werken of tot uitval.

Maar, hoe zorg je er nu voor dat het allemaal beter gaat? En hoe neem je een voorsprong op de concurrent? Tijdens de bijeenkomst van 20 november zullen diverse sprekers vertellen hoe zij dit thema handen en voeten geven. We hebben een kantoorspreker die zijn eigen ervaring met het publiek deelt. We hebben een adviseur die de kantooreigenaar de nodige inzichten geeft en handreikingen doet.

Tijdens de bijeenkomst van 20 november zullen diverse sprekers vertellen hoe zij dit thema handen en voeten geven.

  • François van Langevelde van Brouwers Accountants en Nico Rienks, voormalig roeier en initiatiefnemer van DiVitaal doen een duopresentatie.
  • Adviseur Wim Huurman (Pilatusdam Mens & Organisatie) zal de kantooreigenaar de nodige inzichten geven en handreikingen doen.
  • Mario Bersem (macro-econoom, zakelijke dienstverlening en technologie) zal verslag doen van een onderzoek dat de bank en MentaVitalis (bureau voor coaching en counseling) hebben gedaan naar hoe mentale gezondheid en weerbaarheid een rol spelen bij verzuim en welke instrumenten kunnen worden ingezet om langdurig verzuim te voorkomen.
  • Guus Ham zal wederom de resultaten van het Benchmarkonderzoek presenteren. De inleider is Han Mesters van ABN AMRO.

Het programma is als volgt
14.30 uur: inloop
15.00 uur: Opening Han Mesters
15.05 uur: Guus Ham
15.35 uur: Mario Bersem
16.05 uur: Pauze
16.35 uur: Wim Huurman
17:10 uur: François Langevelde en Nico Rienks
Mogelijkheid tot vragen.
18:00 uur: Borrel

Waar: Hoofdkantoor ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 te Amsterdam.

Wanneer: Maandag 20 november

Tijd: De inloop is vanaf 14.30, waarna om 15.00 uur de bijeenkomst wordt geopend door Han Mesters. De benchmarkmiddag wordt rond 18.00 uur afgesloten met een borrel.

Parkeren kan in de Q-Park Mahler of Q=-Park Symphony. De locatie is goed bereikbaar met de trein (Amsterdam Zuid).

Aan het bijwonen van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Ben je om welke reden dan ook verhinderd en meld je je niet minimaal 48 uur van tevoren af, dan wordt € 50 in rekening gebracht (i.v.m. catering).

Je kunt je uiterlijk tot 13 november aanmelden via de volgende link. Benchmarkmiddag – maandag 20 november 2023 – Full Finance Consultants

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.