Benchmarkonderzoek Accountancy weer gestart

We zijn weer gestart met het jaarlijkse Benchmarkonderzoek Accountancy. Het onderzoek wordt door Novak, Full•Finance en Auxilium uitgevoerd na input van accountants- en administratiekantoren. Het onderzoek richt zich op de kantoor- en salarisontwikkelingen en verwachtingen binnen het administratie- en accountantskantoor. Alle accountants- en administratiekantoren met minimaal vijf tot maximaal 250 fte’s kunnen hieraan deelnemen. U kunt deelnemen tot 10 oktober 2018.

Benchmark Accountancy weer gestartAls u uw medewerking verleent aan dit benchmarkonderzoek, krijgt u inzicht in de omzet- en kostenstructuur van uw kantoor en de door u gehanteerde beloningssystematiek. U bent dan in staat om uw kantoor direct te vergelijken met collega-kantoren op het gebied van bijvoorbeeld omzet, tarieven en kosten. Daarnaast kunt u uw prognose toetsen aan de algehele ontwikkeling in de branche. Het spreekt voor zich dat de gegevens zeer vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor dit onderzoek.

Wanneer u deelneemt, ontvangt u een kantoorspecifiek benchmarkrapport en een toegangskaart voor een van de themamiddagen (dinsdag 13 november in Rotterdam of donderdag 15 november in Amsterdam).

Hier kunt u het enquêteformulier voor de Benchmark 2018 downloaden.

Wij zien uw inzending graag tegemoet!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.