de Dag van de mkb-accountant 2023

Jaarlijks organiseert Novaa de Dag van de mkb-accountant.  Mkb-accountants en topsprekers ontmoetten elkaar tijdens een dagvullend programma.

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert de beroepsvereniging Novaa in samenwerking met stichting Novak voor de vijfde keer de Dag van de mkb-accountant. We kijken er ontzettend naar uit om u te mogen ontvangen en samen met u een positieve dag te beleven! Tijdens deze volledig verzorgde dag zal er voldoende gelegenheid zijn om collega’s te spreken.

Deze editie van de Dag van de mkb-accountant staat in het teken van Duurzaamheid. Tijdens een dagvullend programma staan we stil bij de gevolgen van Duurzaamheid voor de beroepspraktijk van de accountant. Daarnaast is er aandacht voor de rol van de mkb-accountant als vertrouwensadviseur voor het mkb. Het is niet vanzelfsprekend dat deze rol voor de mkb-accountant ook in de toekomst gewaarborgd zal blijven. Met andere woorden: hoe duurzaam is de mkb-accountant?

Diverse duurzaamheidsonderdelen kwalificeren ook het verplichte PE-onderwerp van de NBA. Deze kunt u opnemen in uw PE-portfolio.

De Dag van de mkb-accountant valt uiteen in twee delen. In de ochtend zal de Algemene Ledenvergadering van de Novaa gehouden worden. In beginsel is de ALV bedoeld voor leden van de Novaa, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden kunnen echter niet stemmen.

Het programma van de ALV zal later verschijnen maar is interessant voor iedere mkb-accountant die betrokken is bij de ontwikkeling van het beroep.

Voor leden van de beroepsvereniging Novaa zijn er geen kosten verbonden aan de Dag van de mkb-accountant.

Datum: donderdag 8 juni 2023

Locatie: Hotel/theater Figi te Zeist

Aanmelden kan hier.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze te allen tijde stellen via novaa@novaa.nu of bellen met 070 – 74 00 130.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.