Horizontaal toezicht voor Brouwer Accountant en Belastingadviseur

Brouwer Accountant en Belastingadviseur uit Heerenveen heeft zich aangesloten bij het convenant horizontaal toezicht tussen Novak en de Belastingdienst.

Op verzoek van een aantal klanten besloot Brouwer Accountant en Belastingadviseur om zich aan te sluiten bij het convenant dat Novak heeft met de Belastingdienst. “Sommige van onze klanten werkten al eerder met horizontaal toezicht en vroegen expliciet of wij dat ook konden bieden. Door ons lidmaatschap bij Novak konden wij daarin voorzien”, vertelt oprichter en eigenaar Harrie Brouwer RA RB.

Volgens Brouwer is horizontaal toezicht zowel interessant voor bestaande als voor potentiële klanten. “De voordelen zijn: één aanspreekpunt bij de Belastingdienst, sneller zekerheid over de aanslag, aangepast toezicht, bijvoorbeeld bij controles en vragenbrieven, en geen regulier boekenonderzoek door de Belastingdienst. Daar hebben de meeste ondernemers wel oren naar.”

Van links naar rechts: G. H.A. Ham (Novak), H.G.C. Brouwer (Brouwer Accountant en Belastingadviseur) en J. van der Galiën (Belastingdienst)

Brouwer Accountant en Belastingadviseur is begin dit jaar van start gegaan. Het accountantskantoor biedt onder andere administratieve dienstverlening, maakt, beoordeelt en controleert jaarrekeningen, en verstrekt accountantsverklaringen.

Voor meer informatie: www.brouweraccountant.nl.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.